مصر به دنبال ساخت پایتخت جدید

مقام‌های مصر از آغاز عملیات ساخت یک پایتخت اداری و تجاری تازه نزدیک قاهره خبر داده‌اند. مقام‌های مصری می‌گویند پایتخت تازه بین قاهره و دریای سرخ خواهد بود و قرار است نزدیک به پنج میلیون نفر را اسکان دهد.
کد خبر: ۷۸۰۲۸۶

به گزارش ایسنا و به نقل از وبسایت تازه‌ای که از طرف دولت مصر رونمایی شده و حاوی همه جزئیات این عملیات شهرسازی است، در این طرح بیش از یک میلیون واحد مسکونی ساخته می‌شود و یک میلیون و ۷۵۰ هزار فرصت شغلی به وجود خواهد آمد. مقام‌های مصر روز جمعه در کنفرانسی بین‌المللی که در شرم‌الشیخ در حاشیه دریای سرخ برگزار شد، در حضور سرمایه‌گذاران و سیاستمداران جهانی از این طرح شهرسازی رونمایی کردند. قرار است با احداث این پروژه شهرسازی، پارلمان مصر و همه وزارتخانه‌های این کشور همراه با سفارتخانه‌های خارجی از قاهره خارج شده و به کلانشهر تازه انتقال یابد.

اکنون نزدیک به ۱۸ میلیون نفر در قاهره و پیرامون این شهر زندگی می‌کنند. کلانشهر تازه قرار است در فضایی به مساحت ۷۰۰ کیلومترمربع، تقریبا به اندازه سنگاپور، احداث شود. در وبسایت معرفی این کلانشهر تازه، به طراحی «شهری هوشمند برای آینده مصر که فرصت‌های اقتصادی و کیفیت زندگی را ارتقا می‌دهد» اشاره شده است. سرمایه‌گذاری برای احداث این کلانشهر تازه در مصر قرار است از محل بخش خصوصی و زیر نظر یک تاجر اماراتی به نام محمد العبار انجام شود. العبار پیشتر بلندترین ساختمان جهان به نام برج خلیفه را در شهر دبی ساخته است.

العبار با اشاره به فرصت منحصربه‌فرد طراحی و احداث یک شهر از پایه، به بی.‌بی.‌سی گفته است که این کلانشهر تازه «امتداد طبیعی قاهره خواهد بود.» علاوه بر مجتمع‌های مسکونی و شغل، قرار است این کلانشهر شامل ۴۰ هزار اتاق هتل، حدود ۲۰۰۰ مدرسه و دانشکده و بیش از ۶۰۰ کلینیک بهداشت و سلامتی باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها