
به گزارش جام جم کلیک: مارک روبر، یکی از مهندسان پیشین ناسا مدام اشتهایش کور میشد، زیرا غذایی که درون مایکروفر میگذاشت یا خیلی داغ بود یا سرد!
همین مساله باعث شد او به فکر بیفتد تا لقب مخترع را هم به خود نسبت دهد. اما چگونه؟ او با وسایل ابتدایی، اجاق مایکروفری ساخته که در سقف آن یک لنز اینفرارد وجود دارد که غذا را رصد میکند و متوجه گرم شدن تمام قسمتهای آن میشود.
اطلاعات بهدست آمده در یک نمایشگر روی در اجاق همان طور که در تصویر مشاهده میکنید، نمایش داده میشود و از رنگ آبی (غذای سرد) به رنگ سرخ (آماده برای خوردن) درمیآید.
کلیک (ضمیمه یکشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛