به گزارش جام جم کلیک: مارک روبر، یکی از مهندسان پیشین ناسا مدام اشتهایش کور میشد، زیرا غذایی که درون مایکروفر میگذاشت یا خیلی داغ بود یا سرد!
همین مساله باعث شد او به فکر بیفتد تا لقب مخترع را هم به خود نسبت دهد. اما چگونه؟ او با وسایل ابتدایی، اجاق مایکروفری ساخته که در سقف آن یک لنز اینفرارد وجود دارد که غذا را رصد میکند و متوجه گرم شدن تمام قسمتهای آن میشود.
اطلاعات بهدست آمده در یک نمایشگر روی در اجاق همان طور که در تصویر مشاهده میکنید، نمایش داده میشود و از رنگ آبی (غذای سرد) به رنگ سرخ (آماده برای خوردن) درمیآید.
کلیک (ضمیمه یکشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است