
طرز تهیه:
ابتدا شیر سرد را در یک قابلمه ریخته و با شکر و نشاسته خوب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی گرم شد، کره، وانیل، زعفران و گلاب را اضافه کنید و با حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. میتوانید به جای زعفران، از پودر کاکائو استفاده و دسر شکلاتی تهیه کنید. بعد از آماده شدن آن را در ظرفهای تکنفره بریزید و در یخچال بگذارید و در صورت تمایل روی آن را با پودر پسته یا خلال بادام یا ترافل رنگی تزیین کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است