به گزارش ایرنا، مجتبی شیرآلی دیروز در نشست بررسی وضع صنعت کاشی و سرامیک ایران و حضور در بازارهای جهانی، افزود: اکنون حدود 130 واحد صنفی با ظرفیت تقریبی 700 میلیون مترمربع در کشور وجود دارد که سالانه حدود 450 میلیون متر مربع انواع کاشی و سرامیک تولید میکنند.
وی درآمد صادراتی ایران از کاشی و سرامیک را حدود 500 میلیون دلار در سال ذکر کرد و گفت: ایران هماکنون در جایگاه پنجم صادرات این کالا قرار دارد و عمده تولیدات این شرکت تاکنون به بیش از 15 کشور از جمله ایتالیا، اسپانیا، روسیه، عراق، ترکیه و چین صادر شده است.
وی جایگاه ایران از نظر رشد کمی و کیفی تولید کاشی در دنیا را اول عنوان کرد و افزود: خوشبختانه با ورود فناوریهای روز تولید این صنعت به کشورمان، هماکنون محصولات ایرانی توان رقابت با محصولات خارجی مشابه را دارند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد