سرمربی جدید تراکتورسازی: جادوگر نیستم، اما با تمام توان برای موفقیت تلاش می‌کنم

سومین شروع تراکتور با اولیویرا

سرمربی جدید تراکتورسازی پس از عقد قرارداد با این تیم و حضور در تمرینات تاکید کرد هیچ قولی به هواداران این تیم بابت قهرمانی نخواهد داد، اما همه تلاشش را برای موفقیت تیم به کار خواهد بست.
کد خبر: ۷۷۱۰۲۷

تونی اولیویرای پرتغالی که پس از برکناری رسول خطیبی، هدایت تراکتورسازی را بر عهده گرفته است، دیروز پس از عقد قرارداد رسمی به همراه دستیارانش در تمرین تراکتورسازان حاضر شد. در این تمرین پرنشاط که در زمین فجر عاشورا برگزار شد شاگردان اولیویرا به بازی در زمین کوچک، بازی تک ضرب و دو ضرب پرداختند. دروازه‌بان‌ها هم زیر نظر مربی دروازه‌بانان تمرینات اختصاصی خود را برگزار کردند.

محمد ایرانپوریان که دچار مصدومیت شده بود بعد از چند روز تمرین در سالن، امروز تمرینات با توپ خود را زیر نظر دکتر مجید صادقی شروع کرد و قرار است پس از چند روز تمرین اختصاصی به تمرینات گروهی ملحق شود.

در حاشیه این تمرین اولیویرا اظهار کرد: در سومین حضورم در تبریز قولی به کسی نداده‌ام، اما با توجه به تجربه مربیگری‌ام، تمام تلاش خود را برای بهبود شرایط و عملکرد بازیکنان و موفقیت تیم خواهم کرد تا با تمرینات مستمر و همکاری تمام اعضای باشگاه، به بهترین نتیجه ممکن دست یابیم. وی مدت قرارداد خود را 1.5 ساله عنوان و با اشاره به ترکیب کادر فنی، تصریح کرد: این قرارداد مشروط بوده و برای سال بعد با توافق طرفین تمدید خواهد شد و علاوه بر پسرم، آنتونی که پیش از این نیز همراه من در تراکتورسازی حضور داشت، رویی تاوارز به عنوان مربی دروازه‌بانان و رادولف به عنوان کمک مربی به اعضای کادر فنی افزوده خواهند شد.

این مربی پرتغالی در خصوص برخی شایعات مبنی بر بیکاری وی و قبول سرمربیگری تراکتورسازی با مبلغی کمتر از دو قرارداد پیشینش با این تیم به مهر گفت: ترجیح می‌دهم در این مورد باشگاه پاسخگو باشد، اما باید بگویم همه چیز به خاطر پول نیست و هنوز از قراردادهای قبلی از تراکتورسازی طلبکارم، ولی تاکنون به آن فکر هم نکرده‌ام با این حال در آینده می‌توانید در خصوص مبلغ قرارداد این چهار نفر تحقیق کنید و متوجه میزان آن شوید.

وی با ابراز خوشحالی از بازگشت به تبریز برای سومین بار و حضور در کنار تماشاگران پرشور تراکتورسازی افزود: با این حال از این‌که جایگزین رسول خطیبی به عنوان یکی از بازیکنان شایسته و اسطوره‌ای فوتبال تبریز می‌شوم، ناراحت هستم و امیدوارم حمایت و علاقه هواداران بین من و خطیبی تقسیم شود؛ هرچند من به تمام هواداران این تیم علاقه‌مندم و مهم موفقیت تیم است، حال چه با جلالی، چه با خطیبی یا تونی اولیویرا، چرا که همه برای کمک به تیم اینجا هستیم.

وی در خصوص میزان شناخت خود از تیم تغییر یافته تراکتورسازی نیز گفت: تنها یک بازی تیم را دیده‌ام و باید با استفاده از نفرات قابل اعتماد و نزدیک به تیم اطلاعات و شناخت لازم را به دست آورم، اما باید توجه داشت که این کار به زمان نیاز دارد و در عرض یک یا دو هفته نمی‌توان تیم را متحول کرد و به نتیجه دلخواه دست یافت. همیشه گفته‌ام که جادوگر نیستم و در دو بار گذشته نیز که در تبریز بودم، همین رویه را داشتم، اما با تمام توان برای موفقیت تیم و کسب بهترین نتیجه تلاش خواهیم کرد.

پرتغالی محبوب هواداران تراکتورسازی در بخش پایانی این گفت‌وگو در خصوص احتمال کنار گذاشته شدن مجدد از سرمربیگری این تیم با توجه به بی مهری‌ مسئولان در دو بار حضور قبلی وی در تبریز تصریح کرد: اگر نگران چنین مسائلی بودم، هرگز به تبریز باز نمی‌گشتم و نه فقط علاقه‌ام به هواداران کوچک‌ترین تغییری نکرده، بلکه با عشق و اشتیاق بیشتری در کنار آنان حضور یافته‌ام.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها