طرز تهیه:
ابتدا کمی روغن می ریزیم سینه مرغ را حدود 4 دقیقه در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن طلایی شود. پیاز را که نگینی خرد کرده ایم به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس فلفل سبز را ریز خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم. بعد قارچ را اضافه می کنیم تفت می دهیم. 3 قاشق آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود . نخود فرنگی را به آن اضافه می کنیم و سپس ماءالشعیر را به آن می افزاییم سپس نخود فرنگی را افزوده و در آخر کار جعفری خرد شده را اضافه می کنیم . نمک و فلفل را به غذا افزوده کنیم و شعله را کم کرده و 10 دقیقه فرصت می دهیم تا غذا جا بیفتد. این غذا را می توان با پاستاهای مختلف، پلو و یا با نان سرو کرد.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال