آموزش آشپزی / مرغ مجلسی

مواد لازم برای تهیه مرغ مجلسی: سینه مرغ: 400گرم، آرد: 3 قاشق غذاخوری، فلفل سبز تند: 1 عدد، پیاز کوچک: 1 عدد، قارچ: 100 گرم، روغن: 2 قاشق غذاخوری، ماءالشعیر: 3 قاشق سوپ خوری، جعفری خرد شده: 2 قاشق سوپ خوری، نخود فرنگی: 3 قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل: هر یک به میزان لازم.
کد خبر: ۷۶۸۴۶۵
آموزش آشپزی / مرغ مجلسی

طرز تهیه:
ابتدا کمی روغن می ریزیم سینه مرغ را حدود 4 دقیقه در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن طلایی شود. پیاز را که نگینی خرد کرده ایم به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس فلفل سبز را ریز خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم. بعد قارچ را اضافه می کنیم تفت می دهیم. 3 قاشق آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود . نخود فرنگی را به آن اضافه می کنیم و سپس ماءالشعیر را به آن می افزاییم سپس نخود فرنگی را افزوده و در آخر کار جعفری خرد شده را اضافه می کنیم . نمک و فلفل را به غذا افزوده کنیم و شعله را کم کرده و 10 دقیقه فرصت می دهیم تا غذا جا بیفتد. این غذا را می توان با پاستاهای مختلف، پلو و یا با نان سرو کرد.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها