طرز تهیه:
بادمجانها را پوست گرفته و در آب و نمک به مدت دو ساعت بگذارید تا هم تلخی آنها گرفته شود و هم هنگام سرخ شدن، روغن کمتری استفاده کنید. بعد آنها را در آورده و خشک و سرخ کنید.
سبزیها را هم ریز خرد و سیر را با زردچوبه و نمک و فلفل له کرده و به سبزی اضافه کنید و کمی تفت بدهید. در این مرحله با دمجان را به آن افزوده و یک لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود و به روغن بیفتد. بعد از اینکه پخته شد آبغوره را روی آن بریزید و بگذارید با حرارت ملایم چند دقیقه بجوشد. بادمجانها را هم له کرده و به ظرف غذا برگردانید. بعد از چند جوش دیگر غذا آماده شده است. خورش ناز خاتون را در طرف مناسبی بکشید و گردوها را کمی خرد کنید و روی خورش بریزید و با پلو میل بفرمایید.
(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
اول بادمجان كبابی میشه بعد پوست شده و كامل چرخ و یكدست شده - بستگی به ذائقه ریز چرخ میشه یا درشت و با آبغوره تازه و سبزی های كوهی معطر مثل آویشن و نعنا و ...(سبزیجات كاملا بصورت دلخواه است )و جعفری و گشنیز ؛ اناریجه و زولنگ ( دو نوع سبزی كوهی شمال - مازندران - گیلان - ) سبزیها بر حسب ذائقه و طعم خوش و موجود بودن در هر منطقه استفاده می شود كه سبزی اصلی همین هاست بعد فلفل تند و دلمه تازه چرخ كرده و یا پودرشان و كمی نمك اضافه و بعنوان یك مصلح قبل غذای اصلی مصرف میشه - پیش غذا و دسر هست و كاملا سرد صرف میشه و از خانواده ترشی ها ست نه اینكه خورشت باشه
روغنی نمیخواد و راحت و خوشمزه درست میشه و در مهمانی ها با تزیین گردو كامل و غنچه تربچه و سیر پذیرایی میشه
تعجب كردم از این دستور غذایی عجیب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!