مشارکت حزب النهضه در دولت جدید تونس

حبیب الصید، نخست‌وزیر تونس، اعضای کابینه جدید این کشور را معرفی کرد. در فهرست اعضای این کابینه یک وزیر متعلق به جنبش اسلامگرای النهضه به چشم می‌خورد. حزب النهضه پیشتر اعلام کرده بود به دولت الصید رای نخواهد داد.
کد خبر: ۷۶۶۴۷۹

اکنون به نظر می‌رسد با تغییرات ایجاد شده در اعضای کابینه، حزب النهضه نیز در این کابینه مشارکت داده شده است. خبرگزاری آناتولی به نقل از منابع تونسی نوشت، در کابینه جدید تونس یک وزارت و سه معاونت به حزب النهضه واگذار شده است. به گفته این منبع «زیاد العذاری» سخنگوی حزب النهضه به سمت وزیر توسعه منطقه‌ای واشتغال منصوب شده است. درهمین رابطه معاونت وزارتخانه‌های دارایی، بهداشت و توسعه و سرمایه‌گذاری نیز به این حزب واگذار شده است. اعضای این کابینه روز چهارشنبه به پارلمان معرفی خواهد شد تا برای آنها رای گرفته شود. درپارلمان این کشور حزب ندای تونس اکثریت و حزب النهضه مقام دوم را دارد.

گفته می‌شود در کابینه هشت وزیر از حزب ندای تونس و هشت وزیر از افراد مستقل حضور داشته و بقیه وزارتخانه‌ها نیز بین گروه‌ها و احزاب دیگر تونس تقسیم شده است؛ در این میان وزارتخانه‌های کلیدی از جمله دفاع، خارجه، دارایی، بهداشت و آموزش و پرورش در اختیار حزب ندای تونس است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها