به گزارش ایرنا، حمیدرضا جانباز در بازدید از خط انتقال آب از سد تالوار به استان همدان با حضور وزیر نیرو افزود: در طول شش سال (84 تا 90) برای این طرح 500 میلیارد ریال هزینه شد، اما سال گذشته اعتبار مناسبی بالغ بر 1500 میلیارد ریال به این طرح اختصاص داده شد.
وی با بیان اینکه سد تالوار هماینک 18 میلیون مترمکعب آب دارد، گفت: آبرسانی از این سد به استان همدان به منظور تامین نیازهای این استان بویژه در زمان پیک مصرف و زمانی که مصرف آب در همدان بالاست، در نظر گرفته شده است.
جانباز درباره وضع اعتبارات طرحهای آبرسانی در لایحه بودجه 94 افزود: اعتبار طرحهای آبرسانی مهم، در سال آینده کمتر از اعتبارات امسال نیست.
وی اضافه کرد: اجرای طرح انتقال آب از سد تالوار به سد همدان به ابعاد مختلف تقسیم شده است که اگر اعتبار کافی برای اتمام این طرح لحاظ نشد، طوری برنامهریزی شود که فازهای مختلف طرح فعال بوده و روند اجرایی آن تعطیل نشود.
وی با تاکید بر تامین تجهیزات مورد نیاز طرحها در داخل کشور عنوان کرد: هماکنون فاینانس خارجی یک میلیون تن ورق در دستور کار قرار گرفته است که در صورت اجرایی شدن بخش قابل توجهی از نیاز طرح آبرسانی از سد تالوار به همدان را تامین خواهد کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم