
دکتر مجتبی علوی فاضل گفت: آزمون دکتری سال ۹۴ امروز ۱۰ بهمن ماه ۹۳ برگزار شد و تعداد ۱۱۱ هزار نفر در این آزمون شرکت کردند که این تعداد نسبت به سال گذشته با ۴۰ هزار نفر بیشتر مواجه بود. سال گذشته حدود ۷۰ هزار نفر در این آزمون شرکت کرده بودند.
وی افزود: ظرفیت پذیرش همانند سال گذشته ۱۲ هزار نفر خواهد بود البته این ظرفیت قطعی نیست چرا که اگر رشته هایی جدیدی در دانشگاه آزاد به تصویب برسند ممکن است ظرفیت تغییر کند.
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد گفت: ۶۳ درصد داوطلبان کنکور دکتری دانشگاه آزاد را مردان و ۳۷ درصد داوطلبان را زنان تشکیل می دهند.
علوی فاضل افزود: مسن ترین داوطلب این کنکور یک فرد ۸۰ ساله و جوان ترین نیز یک فرد ۲۱ ساله بوده است که رکوددار این آزمون بوده اند.
وی اظهار داشت: نتیجه اولیه برای دعوت به مصاحبه نیمه اول خردادماه ۹۴ و پس از انجام مصاحبه و بررسی سوابق علمی و با اعمال ۷۵ درصد آزمون کتبی و ۲۵ درصد آزمون شفاهی، نتیجه نهایی در شهریورماه ۹۴ اعلام می شود.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد