افزایش ۳۵ درصدی سرطان در ایران تا سال ۲۰۲۵

دبیر علمی همایش سرطان و پیشگیری گفت: تا سال ۲۰۲۵ سرطان در ایران ۳۵ درصد افزایش می‌‌یابد. این رقم به طور میانگین در کشورهای دیگر ۲۵ تا ۳۰ درصد و در اروپا ۱۵ درصد است.
کد خبر: ۷۶۳۶۸۹
افزایش ۳۵ درصدی سرطان در ایران تا سال ۲۰۲۵

سمیعی در همایش سرطان و پیشگیری گفت: سرطان سومین عامل مرگ و میر و دومین عامل در برخی کشورهای توسعه یافته است و برخورد تئوریک با این بیماری باعث شیوع آن شده است در حالی که در عمل به خوبی به آن عمل نشده است.

وی ادامه داد: آمارهای جهانی نشان می‌دهد در سال 2025 حدود 35 درصد سرطان در ایران افزایش می‌یابد. در کشورهای مختلف این میزان 25 تا 30 درصد متغیر است و در اروپا 15 درصد افزایش یابد.

دبیر علمی همایش سرطان و پیشگیری گفت: سالانه 85 هزار نفر در ایران با سرطان درگیر می‌شوند و 25 تا 30 هزار مرگ نیز سالانه رخ می‌دهد. باید اراده کنیم تا بتوانیم با آن برخورد کنیم و فقط داشتن مهارت‌های علمی کافی نیست. وی همچنین از ارسال 200 مقاله به همایش سرطان و پیشگیری و برگزاری 8 پنل در موضوعات تشخیص و درمان سرطان، شیوه زندگی و آلاینده‌های مختلف خبر داد و گفت: قرار است سال آینده اولین کنفرانس منطقه‌ای سرطان و پیشگیری را در غرب آسیا برگزار خواهیم کرد. ( فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها