افزایش سقف پوشش بیمه تکمیلی مستمری بگیران

رئیس کانون عالی مستمری بگیران و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی گفت: سقف پوشش هزینه اعمال جراحی تخصصی بیمه تکمیلی بازنشستگان از 8 میلیون به 10 میلیون تومان افزایش پیدا کرد.
کد خبر: ۷۵۴۲۰۰

افزایش سقف پوشش بیمه تکمیلی مستمری بگیران

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، علی اصغر بیات با بیان این خبر افزود: در قراردادی که برای سال آینده با بیمه آتیه سازان حافظ تنظیم شده است، سقف پوشش بیمه ای بیماری های خاص نیز از 5 میلیون به 10 میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

وی اظهار داشت: ثبت نام و انصراف از بیمه تکمیلی مستمری بگیران از ابتدای آذر ماه آغازشده و تا 30 بهمن ماه امسال ادامه دارد و قرار داد مذکور از یکم آذر سال93 تا پایان آبان 94 است.
وی تصریح کرد: مستمری بگیرانی که تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند نیاز به مراجعه برای ثبت نام نداشته و آندسته از مستمری بگیرانی که برای اولین بار تقاضای ثبت نام برای بیمه تکمیلی دارند و یا آن گروه که نیاز به اصلاح اطلاعات یا انصراف دارند در این تاریخ به کانون های بازنشستگی سراسر کشور مراجعه کنند.
رئیس کانون عالی مستمری بگیران و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی گفت: مبلغ سرانه بیمه تکمیلی هر نفر 23 هزارو 200 تومان بوده و بیمه شدگان تهرانی می‌توانند به سایت www.kabta.ir نسبت به ثبت نام و یا اصلاح اطلاعات خود اقدام کنند. ( فارس )

 

برای مشاهده سوابق بیمه با موبایل کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها