عاملان سرقت خودروی پراید که با تهدید چاقو اقدام به سرقت می کردند ، در پی یک تعقیب و گریز با ماموران کلانتری 207 پردیس دستگیر شدند.
کد خبر: ۷۵۲۸۸
از چند روز پیش شکایت های متعددی در مراجع قضایی مطرح بود که نشان می داد 2 نفر به عنوان مسافر با کرایه کردن خودروهای مسافربر ، پس از فریب راننده او را به نقاط حاشیه ای شهر می کشانند و سپس با تهدید چاقو ، اموال و خودروی آنها را به سرقت می برند.
تعقیب سارقان
با ارجاع آخرین شکایت به پایگاه چهارم پلیس آگاهی از سوی جوانی که خودروی او به سرقت رفته بود، موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت . هنگامی که تحقیق در این زمینه ادامه داشت ، ماموران کلانتری 207 پردیس در ساعت
23:30 پنجشنبه با مشاهده این دو سارق ، هنگامی که دستور توقف را صادر کردند ، هر دو متهم متواری شدند. دقایقی بعد با شلیک چند تیر هوایی ، هر دو متهم دستگیرشدند و با مشخص شدن هویت آنها به نامهای مهدی و حسن ، برای ادامه تحقیقات در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفتند. این دو متهم اعتراف کردند ، پس از 4 فقره سرقت تحت پوشش مسافر ، خودروها را در اختیار چند خریدار اموال مسروقه قرار می دادند. در پی این اعترافات ، تلاش برای دستگیری دیگر متهمان آغاز شد.