
برای تهیه املت فرانسوی لازم است از سه تخممرغ استفاده کنید. باید تخممرغها را در ظرفی بخوبی هم بزنید و در یک ماهیتابه کره بریزید. بعد از اینکه مایه املت را در ماهیتابه ریختید، باید قاعده سرعت را رعایت کنید. یعنی هم بگذارید املت پخته شود (قهوهای و سوخته نشود) و هم اینکه به ظرف نچسبد. اگر بتوانید مایعی با سبزی خرد شده و پنیر گدار یا قارچ سرخ شده درست کنید و در میان املت بگذارید تا بعدها که دو طرف املت را جمع کردید، یک ساندویچ تخممرغ مناسب داشته باشید. همان طور که میبینید املت فرانسوی برخلاف املت ایرانی، گوجه یا رب ندارد. لازم هم نیست بگویم که باید از فلفل و نمک استفاده کنید، لازم است؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: