تبدیل ایران از واردکننده به صادرکننده مرغ

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از صادرات مرغ تولیدی کشور به ده کشور جهان در سال 93 خبر داد و گفت: این در حالی است که تا سال گذشته واردکننده مرغ بودیم.
کد خبر: ۷۵۰۵۴۵

به گزارش ایسنا، حسن رکنی در نشست روسای جهاد کشاورزی منطقه یک کشور، اظهار کرد: با توجه به افزایش تولید مرغ در کشور، امسال برخی تجار ایرانی برای نخستین بار به جرگه صادرکنندگان مرغ وارد شدند و این در حالی است که سال گذشته واردکننده مرغ بودیم، اما امسال با رونق تولید و شرایط خوب به صادرکننده مرغ تبدیل شدیم.

وی تصریح کرد: گسترش صادرات مرغ نیاز به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و سامانه حمل و نقل ویژه‌ای دارد و باید صادرکنندگان ایرانی به این مسائل توجه کنند.وی با بیان این‌که مرغ تولیدی ایران توانایی رقابت با دیگر کشورها را از نظر قیمت دارد، گفت: مرغ تولیدی در ایران براحتی با تولیدات کشورهای دیگر رقابت می‌کند.

رکنی کشورهای عراق، افغانستان، ترکمنستان و آسیای میانه را بازارهای گوشت مرغ ایران برشمرد و اظهار کرد: در دو ماه اخیر قریب 20 هزار تن صادرات تخم مرغ به کشورهایی نظیر بحرین، عمان، افغانستان و عراق انجام شده است.این مقام مسئول همچنین حجم صادرات گوشت مرغ و تخم مرغ در سال 93 را در مجموع بیش از صد هزار تن برآورد کرد و افزود: در صادرات تخم‌مرغ شاهد رکوردشکنی خواهیم بود.وی گفت: حجم صادرات تخم مرغ سال گذشته 35 هزار تن بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها