جام جم سرا: در این شیوه آنها میگو را داخل یک استوانه شیشهای تحت فشار قرار داده و مخلوط مایع تخممرغ و باقی مخلفات را با آتش به سمت آن شلیک میکنند. در نتیجه میگو فقط با یک شلیک آماده سرو کردن میشود. (همشهری)
(عکس: ئوبتا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد