جام جم سرا: در این شیوه آنها میگو را داخل یک استوانه شیشهای تحت فشار قرار داده و مخلوط مایع تخممرغ و باقی مخلفات را با آتش به سمت آن شلیک میکنند. در نتیجه میگو فقط با یک شلیک آماده سرو کردن میشود. (همشهری)
(عکس: ئوبتا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال