هلاکت 27 عضو بوکوحرام در نیجریه

نیجریه اعلام کرد، دست‌کم 27 تن از تروریست‌های بوکو حرام در دو عملیات جداگانه ارتش این کشور در ایالت بورنو و بائوچی کشته شدند.
کد خبر: ۷۴۷۹۴۳
هلاکت 27 عضو بوکوحرام در نیجریه

به گزارش خبرگزاری شینهوا، این عملیات‌ها برای آزادسازی مناطقی در شمال شرق نیجریه از اشغال تروریست‌های بوکو حرام صورت گرفته است.

دفتر مرکزی دفاع نیجریه در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد، هفت تن از این تروریست ها طی تعقیب و گریزی سخت در حومه منطقه هیلدی ایالت اداماوه و 20 تن از آنان در عملیات ویژه‌ای که در جنگل‌های بالمو و لاوه در مرز ایالت‌های بورنو، بائوچی و اداماوه روی داد، کشته شدند. بر اساس این بیانیه همچنین پنج قبضه تفنگ و صدها گلوله جنگی از تروریست‌ها کشف و ضبط شد.

به گفته سخنگوی مرکز فرماندهی دفاعی نیجریه، در این عملیات‌ها دست‌کم شش سرباز زخمی شدند. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها