یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را رنده کنید و با روغن سرخ کنید. هویج را هم رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. آب را به آن بیفزایید و بگذارید پخته شود و به روغن بیفتد و آب آن کاملا تبخیر شود. شکر را روی آن بریزید تا حل شود. در این مرحله کره و آب نارنج یا آب غوره را به آن اضافه کرده و در نهایت تخممرغها را در آن بشکنید و صبر کنید تا تخممرغها کاملا بسته شوند و در پایان کمی نمک روی آنها بپاشید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد