
جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را رنده کنید و با روغن سرخ کنید. هویج را هم رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. آب را به آن بیفزایید و بگذارید پخته شود و به روغن بیفتد و آب آن کاملا تبخیر شود. شکر را روی آن بریزید تا حل شود. در این مرحله کره و آب نارنج یا آب غوره را به آن اضافه کرده و در نهایت تخممرغها را در آن بشکنید و صبر کنید تا تخممرغها کاملا بسته شوند و در پایان کمی نمک روی آنها بپاشید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است