آموزش آشپزی: طرز تهیه شش‌انداز هویج

مواد لازم- هویج: نیم کیلو ، پیاز: 2 عدد متوسط، شکر: 3 قاشق غذاخوری ، آب نارنج یا آب لیمو: نصف فنجان ، آب: به میزان لازم ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، تخم‌مرغ: 3 تا 4 عدد ، روغن: به اندازه لازم ، کره: نصف قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۷۴۷۴۸۴
آموزش آشپزی: طرز تهیه شش‌انداز هویج

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را رنده کنید و با روغن سرخ کنید. هویج را هم رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. آب را به آن بیفزایید و بگذارید پخته شود و به روغن بیفتد و آب آن کاملا تبخیر شود. شکر را روی آن بریزید تا حل شود. در این مرحله کره و آب نارنج یا آب غوره را به آن اضافه کرده و در نهایت تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها کاملا بسته شوند و در پایان کمی نمک روی آنها بپاشید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
مهدی ح
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۱
۰
۰
سلام از اینكه طرز پخت شش انداز هویج را گذاشتید خیلی ممنونم. مادر خداببامرزم این خوراك را خیلی خوب و جاافتاده درست میكرد. انشاالله من هم بتونم درست كنم ویاد انوقت ها را برای خانواده ام زنده كنم.
جداسازی برای کارآمدی

رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با «جام‌جم» از طرح تفکیک وزارت راه و شهر‌سازی می‌‌گوید

جداسازی برای کارآمدی

نیازمندی ها