فرهاد اصلانی بازیگر نقش ابن زیاد:

نقش‌های تاریخی بازیگر را پیر می​کند

بخش‌هایی از سریال مختارنامه در قالب فیلم یکشنبه شب در هفته فیلم‌های عاشورایی برج میلاد به نمایش در آمد و فرهاد اصلانی، بازیگر نقش ابن‌زیاد درباره مختارنامه و نقش خود در این سریال صحبت کرد.
کد خبر: ۷۴۴۷۹۶

به گزارش ایسنا، اصلانی با اشاره به این نکته که حضور در فیلم‌ و سریال‌های تاریخی بازیگر را پیر می‌کند، گفت: بازیگر نباید دچار پز روشنفکری شود یا این‌که عقیده شخصی خود را در نقش دخالت بدهد.

اصلانی با اشاره به این‌که سریال مختارنامه از معدود سریال‌های ماندگار تلویزیون است، گفت: من در این کار از دل و ایمانم مایه گذاشتم.

وی اظهار کرد: میرباقری اعتقاد داشت که حاکمان بنی‌امیه شخصیت‌های پیچیده‌ای هستند و می‌خواست این پیچیدگی در سریال نمایش داده شود. من هم به نقش اهمیت می‌دادم و حتی در صحنه‌هایی که بازی نداشتم نیز سر صحنه می‌رفتم.

اصلانی با اشاره به این‌که هنگام بازی در مختارنامه یک سال خانه‌نشین شده بود، گفت: کار تاریخی بازیگر را پیر می‌کند، زیرا بازیگر از فضای واقعی که در آن زندگی می‌کند و محیطی که در آن است دور می‌شود و باید انرژی بیشتری برای اجرای نقش صرف کند.

این بازیگر با تأکید بر این‌که برای میرباقری بیننده عام و خاص اهمیت دارد، گفت: میرباقری تلاش کرد که همزمان هم پاسخ بینندگان عوام را بدهد و هم خواص را راضی نگه دارد.

وی با اشاره به این‌که بهترین صحنه‌ای که از بازی در آن لذت برده، سکانس خطبه‌خوانی ابن‌زیاد بود، گفت: در تمامی سکانس‌های سریال مختار هیجان و اضطراب داشتم، چون در بسیاری از سکانس‌ها بازیگران حرفه‌ای و کاربلد زیادی حضور داشتند و من باید مدام مراقب بودم تا اشتباهی نکنم که سکانس دوباره تکرار شود.

اصلانی درباره نوع بازی گرفتن میرباقری از بازیگران اظهار کرد: وی به رفتارهای بازیگران بسیار حساس بود. بازیگر مقابل دوربین شخصیت مستقلی دارد، اما این کارگردان است که وی را رهبری می‌کند، هرچند اگر بازیگری به میرباقری پیشنهاد خوبی برای بهتر شدن نقش می‌داد، قطعا وی قبول می‌کرد.

این بازیگر با اشاره به این‌که از نظر وی «مختارنامه» بهترین کار میرباقری است، گفت: میرباقری در این سریال نه مرعوب بازی بود و نه مرعوب ابزار، فقط می‌خواست داستانش را تعریف کند و به همین دلیل با همه اعضای گروه سازنده به یک شکل رفتار می‌کرد و همه برایش مساوی بودند.بازیگر نقش ابن‌زیاد با اشاره به این‌که در خانواده مذهبی بزرگ شده و به اهل بیت(ع) علاقه دارد، گفت: زمانی که نقشی را قبول می‌کنم، کاملا در آن نقش فرو می‌روم، زیرا به قول مهدی فتحی، بازیگر باید به‌گونه‌ای بازی کند که انگار از نقشش دفاع می‌کند، هرچند در زمان پخش سریال بارها از مظلومیت اهل بیت متاثر و محزون می‌شدم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها