
تیم فوتبال پرسپولیس تهران با برتری برابر گلگهر سیرجان در ضربات پنالتی به عنوان اولین تیم به مرحله نیمه نهایی جام حذفی راه پیدا کرد.
این دیدار در طول 90 دقیقه با تساوی بدون گل به پایان رسیده بود و سرانجام به وقت اضافه کشیده شد و در وقت اضافه نیز دو تیم به تساوی یک بر یک رسیدند. در نهایت ضربات پنالتی سرنوشت تیم صعود کننده را مشخص کرد.
در ضربات پنالتی، سوشا مکانی عالی کار کرد و سه ضربه سیرجانیها را گرفت و البته خودش نیز یک ضربه پنالتی را از دست داد. برای پرسپولیس نوری، کفشگری و میثم حسینی پنالتیهای پرسپولیس را گل کردند اما مکانی و طارمی دو ضربه را از دست دادند.
پرسپولیس در مرحله نیمه نهایی باید به مصاف برنده دیدار استقلال و ذوب آهن برود.
سرخپوشان پایتخت در حالی راهی مرحله نیمهنهایی رقابتهای جام حذفی شدند که محسن بنگر را به علت دوکارته شدن در اختیار ندارد.(ایسنا)
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد