آلبومی که پس از 6 سال منتشر شد

جام جم نوا: آلبوم «یک و یازده دقیقه» سرانجام و پس از گمانه زنی های فراوان منتشر شد. دومین آلبوم «ماهان بهرام خان» به همت شرکت «آوای هنر» با مدیریت «محمد جلیل پور» و از سوی شرکت «هنر اول» از چهارم آذرماه به گوش مخاطبان موسیقی رسید. آخرین حضور رسمی بهرام خان در بازار موسیقی پاپ به سال 87 و آلبوم «من هنوز» باز می گردد. آلبومی که کارش را سخت و انتظارها نسبت به آثار آینده این خواننده جوان را بیشتر کرد. او طی این سالها در کنار انتشار تک قطعات خود، آلبوم جدید را هم به همراه چهره هایی نظیر «محمد کاظمی»، «شهاب رمضان»، «امیرحسین اویسی»، «یاحا کاشانی» و «مهدیه عرب» و... تولید کرد.
کد خبر: ۷۴۲۴۳۷
آلبومی که پس از 6 سال منتشر شد
  • *چرا اطلاع رسانی های پیرامون انتشار آلبوم اینقدر ناگهانی بود و 48 ساعت قبل، تاریخ دقیق پخش را اعلام کردید؟

دلیل خاصی ندارد و این اطلاع رسانی در ادامه برنامه هایی بود که برای این آلبوم داشتیم. به تازگی ماه محرم به پایان رسیده است و در آبان ماه هم اتفاقات تلخی را داشتیم و فضا برای تبلیغات مناسب نبود. به محض بهتر شدن فضا و شرایط، اطلاع رسانی ها را انجام دادم.

  • *از «یک و یازده دقیقه» برای ما بگویید و کمی در مورد جزئیات آن توضیح دهید.

آلبوم شامل یازده قطعه است. تنظیم نه قطعه توسط خودم انجام شده است و «امیرحسین اویسی» و «امیرحسین حسینی» هم به ترتیب وظیفه تنظیم قطعات شماره هشت و نه را بر عهده داشته اند. «شهاب رمضان» سازنده ملودی هفتمین قطعه است و ملودی قطعه سوم را به همراه «محمد کاظمی» ساخته ام. در بخش ترانه هم به ترتیب تعداد آثار با «محمد کاظمی»، «یاحا کاشانی»، «عاطفه ابراهیم تبار»، «رضا راد» و «مهدیه عرب» همکاری داشتم.

  • *کدام یک از این یازده قطعه را بیشتر دوست دارید؟

نمی دانم و اگر بگویم که همه کارها را دوست دارم کمی کلیشه ای می شود اما قطعا بعضی از آثار را بیشتر دوست دارم. این آلبوم صرفا شامل یک یا دو قطعه خوب نیست و برای تک تک قطعات زحمت زیادی کشیده شده است. «روزها، شب ها» و «گل های باغچه» دو قطعه ای هستند که پیش از این شنیده شده اند اما از لحاظ اجرا و تنظیم دستخوش تغییرات گسترده ای شده اند و نسخه آلبوم آنها کاملا متفاوت هستند. به همین دلایل واقعا انتخاب قطعه مورد علاقه خودم سخت است ولی حداقل هشت قطعه این مجموعه را دوست دارم.

  • *فکر می کنید کدام یک از این آثار در بین مردم بیشتر شنیده شود؟

با قاطعیت می گویم که در موسیقی نمی توان پیش بینی دقیقی داشت. در سال 87 که اولین آلبوم مجاز من منتشر شد می توانستیم احتمال دهیم که چه کاری هیت می شود اما باز هم مطمئن نبودیم. در آلبوم اول سورپرایز شدم و مطمئن هستم این بار هم همین اتفاق رخ می دهد. به همین دلیل قضاوت نمی کنم و امیدوارم که مردم گوش دهند و خاطرات خوبی که از آثار من در ذهن دارند برای آنها زنده شود.

  • *پس از دومین جشن سالانه «موسیقی ما» در اینستاگرام پستی با این مضمون گذاشتید که پیش بینی کرده بودید آلبوم یک و یازده دقیقه در جشن سال آینده «موسیقی ما» موفق به کسب تندیس خواهد شد. برای کدام بخش ها پیش بینی می کنید که بتوانید این تندیس را کسب کنید؟

آن عکس یک پست دوستانه برای مخاطبان بود اما در این آلبوم بهترین های من را می شنوید و مطمئن هستم کارهای بعدی باز هم بهتر خواهد بود. در این بازه زمانی موفق به ساخت چنین آثاری شدم و هرچه در توان داشتم را عرضه کردم. درباره جشن «موسیقی ما» هم من تصمیم گیرنده نیستم و نمی دانم که در کدام یک از شاخه ها شانس و افتخار جلب نظر مردم را خواهم داشت. باز هم به پاسخ سوال قبلی بر می گردم و باید آلبوم منتشر شود تا مردم تصمیم بگیرند که در کدام شاخه چقدر شانس دارم.

  • *با توجه به اسم آلبوم، خیلی ها توقع شنیدن آثاری شبیه به فضای کاری قدیم شما و گروه «صفر صد و یازده» را دارند. آیا همینطور است یا با یک «ماهان بهرام خان» کاملا متفاوت مواجه خواهیم شد؟

شاید برخی تنظیم ها نسبت به آثار گذشته من متفاوت باشد اما امضای آلبوم «من هنوز» در این آلبوم هم وجود دارد. در سال 87 ماهان جوان و با سطح تجربیات خودش آن آلبوم را ارائه کرد که خدا را شکر موفق هم بود. این بار شنونده آثار ماهان با تجربه تر خواهید بود و سعی کردم در طول این سال ها از لحاظ فنی، تنظیم و صدابرداری ارتقا داشته باشم. هدف من این بود که آنقدر تمرین کنم تا اثر من حائز بالاترین استانداردها باشد. در بخش ترانه هم تمام تلاش من انتخاب بهترین و پخته ترین ترانه ها بود. تنها بخشی که توسط خودم خلق نشد همین است و به همین دلیل دقت نظر زیادی داشتم. با این وجود آن دسته از مخاطبانی که آلبوم من هنوز را دوست داشتند در این آلبوم با چهره خیلی متفاوتی از من رو به رو نخواهند شد. امضا و پایه کار همان است ولی این آلبوم در سال 93 به بازار عرضه می شود و آن اثر برای سال 87 بود.

  • *طی این شش سال چند تک قطعه در فضای مجازی منتشر کردید اما فکر می کنم حدود یک سال باشد که هیچ تک قطعه ای از شما شنیده نشد. دلیل این مساله چه بود؟

بازار موسیقی پاپ به گونه ای است که باید حضور مستمر داشته باشید و مصداق آن ضرب المثل معروف است که می گوید:«از دل برود هر آن که از دیده به رفت». تعداد قطعاتی که من روی اینترنت داشتم خیلی زیاد نبود و از سویی دیگر تک قطعه هم مخاطبان را قانع نمی کند. من هم سعی کردم به جای اینکه وقت خودم را برای تک قطعات صرف کنم بیشتر به فکر آلبوم باشم. دلیل عدم حضور من در فضای مجازی طی یک سال اخیر هم همین بود زیرا اعتقاد داشتم که یک آلبوم خوب می تواند اتفاقات بهتری را رقم بزند. به نظر من زمانی که آلبوم منتشر نکرده اید، تک قطعه نمی تواند به شما کمک زیادی کند. تک قطعه برای خوانندگانی نظیر من که فاصله بین انتشار آلبوم آنها زیاد شده باشد همانند یک مُسَکن است و تاثیر چندانی ندارد.

  • *در طول این سالها که آلبوم جدیدی از شما منتشر نشده بود شایعاتی مطرح شد مبنی بر اینکه ماهان بهرام خان قربانی مافیای موسیقی شده است. آیا این موضوع صحت دارد؟

این صبحت ها صحت ندارد. آلبوم می توانست زودتر به بازار عرضه شود اما من هم در این سالها بیکار نبودم و سطح کارهای خودم را ارتقا دادم. حتی زمانی که درباره آلبوم اطلاع رسانی کردم بعضی از مخاطبان تردید داشتند که اصلا آلبومی وجود داشته باشد! به این قبیل شایعات و حرف ها اهمیت نمی دهم و یک مرتبه هم در صفحه اینستاگرام خودم اعلام کردم و الان هم می گویم که تا زمانی که حق خودم را از این موسیقی نگیرم عقب نمی نشینم.

  • *از اجرای زنده هم خبری هست؟

طبیعتا اگر آلبومی موفق باشد امکان اجرای زنده آن وجود دارد و برنامه ریزی من هم فقط این نبود که صرفا یک آلبوم به کارنامه کاری خودم اضافه کنم. زمان زیادی صرف کردم تا با یک موسیقی خوب مهمان لحظات مردم باشم. امیدوارم این زحمات با حمایت و نظرات مثبت مردم همراه باشد تا بتوانیم کنسرت های بزرگی را برگزار کنیم. هنوز جزئیات برنامه ها قطعی نشده است اما به زودی اطلاع رسانی های لازم را انجام می دهم.

  • *و کلام آخر؟

این شانس من است که چنین طرفداران صبوری داشتم و در روزهای سخت حمایت کردند تا الان بتوانم روی پای خودم بایستم. قدردان محبت های تمام این عزیزان هستم و از آنهایی که برای موسیقی ارزش قائل هستند درخواست دارم که نسخه اصلی را تهیه کنند. الان در «آی تیونز» قیمت تک قطعات خواننده های غیر ایرانی حدود یک دلار و معادل سه هزار تومان است. در کشور ما یک آلبوم با ده یا یازده قطعه به این قیمت عرضه می شود. حداقل اگر آنهایی که آلبوم را دوست دارند و طرفدار هستند، نسخه اصلی را تهیه کنند می توانند فرهنگ سازی خوبی داشته باشند.(موسیقی ما)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها