کاهش 50 هزار نفری ظرفیت عمره

معاون سازمان حج و زیارت از کاهش ظرفیت اعزام به عمره خبر داد و گفت: ظرفیت اعزام‌های جدید بیش از 50 هزار نفر کاهش پیدا می‌کند.
کد خبر: ۷۴۱۳۹۱

به گزارش مهر، ناصر خدرنژاد افزود: شرایط مراکز اقامتی در مدینه منوره و کندی ساخت‌وساز باعث شده که ظرفیت اعزام‌های عمره کاهش پیدا کند.

وی با اشاره به این‌که در عمره سال قبل 800 هزار نفر اعزام شدند، اظهار کرد: در دوره جدید 750 هزار نفر اعزام خواهند شد که البته اعزام‌ها در دو نوبت انجام می‌شود که دور اول از نیمه آذر آغاز و دور دوم نیز در نیمه فروردین 94 انجام می‌شود.

معاون سازمان حج و زیارت با اشاره به این‌که 30 درصد هتل‌های مدینه از گردونه خارج شده‌اند، تاکید کرد: این هتل‌ها خدمات پایین و بی‌کیفیتی به زائران ایرانی ارائه می‌کردند که باعث نارضایتی آنان شده بود، به همین دلیل از چرخه خارج شدند. خدرنژاد از افزایش 5 درصدی هزینه اعزام به عمره خبر داد و عنوان کرد: امسال هزینه عمره افزایش پیدا کرده است، به طوری که بیشترین قیمت به دو میلیون و 677 هزار تومان و کمترین مبلغ نیز به یک میلیون و 872 هزار تومان رسیده؛ این در حالی است که حداقل هزینه عمره دوره قبل یک میلیون و 700 هزار تومان بود. به گفته وی، این افزایش قیمت عمره به دلیل کاهش تعداد هتل‌ها و ساخت‌وسازهایی است که در عربستان انجام شده و نرخ بلیت تاثیری در افزایش قیمت نداشته است.خدرنژاد یادآور شد: برای ثبت‌نام در کاروان‌های عمره ابتدا اولویت‌های یک تا 350 اعلام شد که البته در صورت تکمیل نشدن ظرفیت از اولویت‌های بعدی نیز برای ثبت‌نام دعوت می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها