شمارشگر چراغ قرمزها حذف نمی‌شود

رئیس پلیـــــس راهور تهران با رد خبر حذف شمارشگر چراغ قرمزها گفت: این شمارشگرها ایرادهایی دارد که درصدد هستیم آن را برطرف کنیم.
کد خبر: ۷۳۷۸۵۱

سرهنگ تیمور حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، تاکید کرد: اصلا قراری مبنی بر حذف تایمر چراغ قرمزها نبوده است، بلکه گلایه‌هایی در این باره مطرح شده بود که رانندگان به دلیل وجود این شمارشگرها دچار اشتباه می‌شوند و قرار شد اصلاحاتی روی آنها انجام شود.

وی افزود: در سال‌های گذشته شهروندان به نوعی به لحاظ روانی با این شمارشگرها ارتباط برقرار کرده اند و می‌توانند وقت خود را برای عبور از چراغ سبز براساس این نمایشگرها تنظیم کنند. حسینی تصریح کرد: بخش قابل توجهی از مسائل و مشکلاتی که در حوزه راهنمایی و رانندگی داریم از جنس مشکلات فرهنگی، اجتماعی و رفتاری است و قطعا راه‌حل این مشکلات باید در حوزه فرهنگ‌سازی و اصلاح رفتار ترافیکی بررسی شود و نمی‌توان این مشکلات را با اقدامات سلبی و پلیسی حل کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها