جام جم سرا: برای تهیه این شمع برشهای نازکی از موم شمع را در ظرف فویل بریزید و با تنظیم فر روی درجه حرارت ۳۵۰ آن را گرم کنید. پس از ذوب شدن موم میتوانید کمی عطر و رنگ هم بسته به علاقه و سلیقه خودتان به آن اضافه کنید. محتویات انار را با ایجاد برشی در بالای آن (به طریقی که نشان داده شده) خالی کنید. فتیله را در محل نگه دارید. موم آب شده را درون پوست انار بریزید و بگذارید موم خودش را ببندد و سفت شود. از ابتکارتان لذت ببرید!
(ترجمه: زری حسینزاده/کریتیو آیدیا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
چند مدل مثل این با كدو و انار دورست كردم عالی بود
مرسی