جام جم سرا: برای تهیه این شمع برشهای نازکی از موم شمع را در ظرف فویل بریزید و با تنظیم فر روی درجه حرارت ۳۵۰ آن را گرم کنید. پس از ذوب شدن موم میتوانید کمی عطر و رنگ هم بسته به علاقه و سلیقه خودتان به آن اضافه کنید. محتویات انار را با ایجاد برشی در بالای آن (به طریقی که نشان داده شده) خالی کنید. فتیله را در محل نگه دارید. موم آب شده را درون پوست انار بریزید و بگذارید موم خودش را ببندد و سفت شود. از ابتکارتان لذت ببرید!
(ترجمه: زری حسینزاده/کریتیو آیدیا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
چند مدل مثل این با كدو و انار دورست كردم عالی بود
مرسی