هادی محسنزاده، به قدمت طولانی موسیقی سنتی در این استان اشاره و اظهار کرد: موسیقی سنتی با چند دهه قدمت و موسیقی کلاسیک نیز با 20 سال قدمت از جایگاه ویژهای در این استان برخوردار است. با توجه به اینکه به موسیقی پاپ در اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 به خوبی بها داده شد، چشمانداز موسیقی در این استان بسیار روشن است.
وی دربارهی جایگاه موسیقی بین دانشجویان، تصریح کرد: من در تمام سالهایی که موسیقی کار کردهام، بیشترین ارتباط را با دانشجویان داشتهام و به جرأت میتوانم بگویم جایگاه موسیقی بین دانشجویان، رفیع است.
محسنزاده با بیان اینکه هنرمندان زیادی در کسوت دانشجو به استان خراسان جنوبی میآیند، گفت: من از مسوولان میخواهم تا با کانالیزه کردن آنها بهنحو احسن از استعدادهایشان استفاده کنند.
این کارشناس موسیقی به لزوم تشکیل کانونهای موسیقی در دانشگاهها اشاره کرد و افزود: اهمیت موسیقی در زندگی روزمره ایجاب میکند که در همهی اماکن، بخصوص اماکن آموزشی به این امر توجه کنند.
او اظهار کرد: تحقیقات نشان میدهد که اگر موسیقی در دروس کودکان گنجانده شود، میزان خشونت و پرخاشگری در جوانان جامعه کم میشود.
محسنزاده بر لزوم توجه به بحث موسیقی در دانشگاهها و سایر مقاطع آموزشی تأکید کرد و گفت: وجود کانونهای موسیقی در دانشگاهها باعث پرورش استعدادهای دانشجویی میشود.
او به برگزاری شب موسیقی در دانشگاه صنعتی بیرجند اشاره کرد و گفت: برگزاری این محافل در تقویت نخبگان موسیقی و ایجاد نشاط در دانشگاه میتواند موثر باشد.
وی اظهار کرد: نباید اجازه داد که حواشی موجب دلسردی شود. بنابراین باید دانشجویان علاقهمند به موسیقی با پشتکار و جدیت این هنر اصیل را دنبال کنند.
محسنزاده دربارهی سابقهی هنریاش توضیح داد: حدود 23 سال است که در حوزهی موسیقی کار میکنم و در زمینهی ساخت آهنگ، برنامه، ترانهسرایی و … با ادارهی فرهنگ و ارشاد استان، صداوسیمای استان و ادارهی آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی همکاری داشتهام. در انجمن نمایش نیز بهعنوان کارگردان و بازیگر فعالیت کردهام.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد