جام جم سرا: در این دستور، تهیه ۳۶ عدد بیسکویت در نظر گرفته شده که طی ۲۵ دقیقه پخته و آماده میشود.
مواد لازم:
۱ و ¼ پیمانه آرد کامل
نصف پیمانه پودر قند
¼ پیمانه نشاسته ذرت
یک قاشق چایخوری برگ تازه آویشن
یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
دو قاشق غذاخوری عسل
¾ پیمانه کره
مقداری شکر دانه درشت
مقدار گفتهشده عسل
فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر قند، نشاسته ذرت، آویشن و پوست لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید.
دو قاشق غذاخوری عسل به آنها بیفزایید اما هم نزنید.
کره را اضافه کنید و سپس با همزن آنها را مخلوط کنید تا حالت چسبناک پیدا کنند.
خمیر را تا زمانی ورز دهید که کاملا نرم شود. سپس آن را به شکل توپ فرم دهید.
خمیر را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنید و با چاقوی ارهای تیز یا کاتر دالبری، آنها را به مربعهای کوچک برش دهید. توجه داشته باشید که آنها را از هم جدا نکنید.
روی آنها شکر دانهدرشت بپاشید.
سینی را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید و بیسکوئیتها را تا زمانی که کاملا برشته و طلایی شوند، بپزید.
زمانی که بیسکوئیتها هنوز گرمند، مربعها را از هم جدا کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند. میتوانید روی آنها عسل بریزید و با برگهای تازه آویشن تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی:
کالری: ۷۰
چربی: ۴ گرم
کلسترول: ۱۰ میلیگرم
سدیم: ۳۴ میلیگرم
کربوهیدرات: ۸ گرم
فیبر: ۰ گرم
قند: ۳ گرم
پروتئین: ۱ گرم
(نون و نمک)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد