کشته شدن 2 سرباز امریکایی در عراق

جامجم آنلاین: ارتش امریکا روز چهارشنبه 17 اوت با صدور بیانیهای اعلام کرد در جریان 2 حمله جداگانه در عراق 2 سرباز امریکایی کشته شدهاند.
کد خبر: ۷۲۸۸۲

به گزارش شبکه تلویزیونی CNN، ارتش امریکا در بیانیهاش اعلام کرد روز سهشنبه 16 اوت یک بمب هنگام عبور یک واحد گشتی نظامی امریکا در جنوب غربی بغداد منفجر شد. در این انفجار یک سرباز امریکایی وابسته به یگان تاسک فورس بغداد کشته شد.
در عین حال، یک سرباز امریکایی وابسته به یگان تاسک فورس لیبرتی در یک حمله در شهر موصل در شمال عراق به قتل رسیده است.
ارتش امریکا در بیانیه دیگری اعلام کرده بود 3 سرباز امریکایی در یک سانحه جادهای در روز دوشنبه 15 اوت کشته شدهاند اما جزییات بیشتری را در مورد مرگ این سربازان فاش نکرد.
با مرگ این سربازان تعداد تلفات ارتش امریکا از آغاز جنگ عراق در مارس 2003 تاکنون به 1857 نفر رسیده است.

کشته شدن 6 سرباز امریکایی در عراق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها