رئیس سازمان غذا و دارو مطرح کرد

نگرانی از نیترات بالا در گوجه فرنگی

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: برخی مطالعات حاکی از وجود نیترات بالا و سموم در گوجه‌فرنگی است، بنابراین به منظور ارتقای سلامت این کالا، اقدامات لازم در دست انجام است.
کد خبر: ۷۲۸۴۸۲

رسول دیناروند در گفت‌وگو با ایسنا به امضای تفاهم‌نامه‌ای در جهت پایش سموم و آلاینده‌ها در بازار میوه و تره‌بار تهران اشاره کرد و افزود: کارگروه مشترکی را نیز با وزارت جهاد کشاورزی تشکیل داده‌ایم و به نتایج خوبی هم رسیده‌ایم و به عنوان مثال، امسال برنامه مفصلی برای نظارت بر سلامت گوجه‌فرنگی داریم. وی از برنامه جامع وزارت بهداشت برای کنترل سموم در فرآورده‌های اصلی مواد غذایی و کشاورزی خبر داد و عنوان کرد: در زمینه کنترل سموم در فرآورده‌های اصلی مواد غذایی و کشاورزی، برنامه جامع و کاملی را در دست اجرا داریم.

این مقام مسئول تاکید کرد: امسال در کل کشور و بویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی، قطب نمونه‌گیری‌ها در حال انجام و بررسی است. به این ترتیب در سال 94 تصویر نسبتا جامعی از وضعیت آلاینده‌ها در فرآورده‌های اصلی غذایی و کشاورزی ارائه خواهیم داد. وی با اشاره به تفاهم‌نامه امضا شده با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور افزایش قدرت نظارت و برخورد با تقلبات در حوزه غذا، اظهار کرد: به این ترتیب زیرساخت‌های پیشرفته جهت کنترل سریع و دقیق آلاینده‌ها و تقلبات غذایی در آزمایشگاه‌های مرجع و قطب سازمان غذا و دارو ایجاد می‌شود تا به این ترتیب نظارت‌ها و کنترل‌ها با دقت و سرعت بیشتری پیش رود.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
یک عارف انقلابی

گفت‌وگوی جام‌جم با علی سرلک درباره ویژگی‌ های شخصیتی آیت‌ا... فاطمی‌ نیا

یک عارف انقلابی

نیازمندی ها