در اثر انفجار چند بمب در بغداد در روز پنجشنبه، دست‌کم 36 نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند

آزادسازی بخش‌هایی از تکریت و بیجی در عراق

فرمانده لشکر سوم واکنش سریع در وزارت کشور عراق از آزادسازی منطقه الحمراء واقع در میان شهر تکریت و شهرستان بیجی از چنگال گروهک تروریستی تکفیری داعش خبر داد.
کد خبر: ۷۲۸۳۸۷

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری عراقی السومریه نیوز، سرلشکر ایاد حمید اللهیبی گفت: نیروهای نظامی صبح روز جمعه موفق شدند روستاهای المهکن و التقدم در مسیر منطقة الحمرا و شمال تکریت را آزاد کنند.

وی افزود: این منطقه آزاد شده یکی از مهم‌ترین مراکز داعشی‌ها بود و تروریست‌ها از آن به عنوان نقطه حرکتی برای حمله به نیروهای نظامی و امنیتی و مردم استفاده می‌کردند.

اللهیبی خاطرنشان کرد: نیروهای نظامی همچنان به پیشروی برای آزادسازی مناطق دیگر در تکریت ادامه می‌دهند، روحیه نیروهای نظامی بسیار بالاست و آنها مصمم هستند تروریست‌ها را در این منطقه نابود کنند.

رائد ابراهیم، استاندار استان صلاح‌الدین عراق نیز از آغاز عملیات نظامی گسترده‌ای برای آزادسازی مناطق شمالی تکریت و بیجی از چنگال تروریست‌های تکفیری داعش خبر داد. استاندار صلاح‌الدین خاطرنشان کرد: هم‌اکنون نیروهای نظامی با پشتیبانی هوایی جنگنده‌ها و هواپیماهای نظامی به سوی اهداف مورد نظر خود پیشروی می‌کنند.

از دهم ژوئن گذشته تاکنون که گروه‌های تروریستی استان نینوا را به طور کامل تحت کنترل خود در آوردند، بیشتر مناطق استان صلاح‌الدین شاهد عملیات نظامی بوده است. از استان الانبار عراق نیز خبر می‌رسد که در مرکز این استان یعنی شهر الرمادی مقررات منع عبور و مرور وضع شده است. دولت عراق می‌گوید این وضعیت تا اطلاع ثانوی برقرار خواهد بود.

درگیری نیروهای ارتش و داوطلبان مردمی با نیروهای تروریستی داعش در استان‌های مختلف عراق درحالی ادامه دارد که طی روزهای گذشته این گروه دست به اقدامات تروریستی در مرکز بغداد زده است.

به گزارش منابع خبری و به نقل از پلیس بغداد در اثر انفجار چند بمب در بغداد که شدیدترین آن روز پنجشنبه بود دست‌کم 36 نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند.

به گفته مقامات پلیس، این بمب‌ها در ظرف دو ساعت در منطقه شیعه‌نشین این شهر منفجر شده و به دنبال آن حملاتی نیز با خمپاره صورت گرفت. با این حال روز گذشته امام جمعه شهر مقدس کربلا با تشریح شرایط کنونی عراق از مردم و نیروهای امنیتی خواست در مقابل عملیات روانی تروریست‌های داعش هوشیار باشند.

آیت‌الله مهدی کربلایی گفت: بغداد در خطر نیست، مراقب شایعه‌پراکنی‌ها باشید.

به گزارش فارس، نماینده آیت‌الله سیستانی، از عشایر عراقی خواست به ارتش اعتماد کرده و در مبارزه با تکفیری‌های داعش با نیروهای امنیتی و ارتش همکاری کنند. هفته گذشته پیشروی گروه تروریستی داعش در برخی مناطق استان الانبار شایعاتی را دامن زد مبنی بر این‌که وضعیت بغداد در خطر است و احتمال دارد تروریست‌ها به این شهر دست‌درازی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها