به گزارش ایرنا، این برنامه از سوی یکی از موسسات فرهنگی و هنری در یک روز و در سه سئانس برگزار شد و به دلیل استفاده از فرد دیگر به عنوان خاله شادونه تعطیل و متخلفان دستگیر شدند.این برنامه که دارای مجوز رسمی از سوی اداره ارشاد بوده پس از اجرا با اعتراضات مردمی مبنی بر اینکه اجراکننده برنامه خاله شادونه نیست، همراه شده و مسئولان این شهرستان را وادرا به واکنش کرد.
معاون فرماندار پارسآباد در این باره گفت: خالهشادونه قلابی که با مشخصات جعلی اقدام به اجرای برنامه در بین مردم پارسآباد کرده بود، با دستور دادستان این شهرستان دستگیر شده است.احد احدزاده افزود: برنامه خالهشادونه که یازدهم مهر در پارسآباد برگزار شد با مجوز رسمی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به موسسه فرهنگی و هنری نقشنگاران سایه هنر اردبیل و مجموعه فرهنگی و هنری میلاد تهران که مجری این برنامه بود اجرا شده بود.
وی با اشاره به اینکه پرونده در مراجع قضایی در حال رسیدگی است یادآور شد، تمامی پولی که از فروش بلیت این برنامه به دست آمده بود توقیف شده است.
معاون فرماندار پارسآباد تاکید کرد: در این رابطه چندنفر نیز به عنوان متهم دستگیر و به تخلف خود اعتراف کرده و متعهد شدهاند تمامی پولهای دریافتی از مردم را به آنها پس دهند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم