درخشان از دستان خالی خود و نیاز به تقویت این تیم‌ها می‌گوید

پرسپولیس؛ آخرین فرصت برای اوجگیری

هیچ ملی‌پوشی ندارند، در جدول نهم هستند و امید و رمقـــــی هم برای حضور در آسیا ندارند. حمید درخشان، سرمربی پرسپولیس با وجود اذعان به این شرایط، از امروز دور جدید تمرینات تیمش را آغاز می‌کند به این امید که در نیم فصل هیات مدیره به دادش رسیده و بازیکن جذب کند.
کد خبر: ۷۲۴۶۷۴

حکایت پرسپولیس مدل 93 حکایت عجیبی است، تیمی که بر خلاف امید هوادارانش نه تنها برای درخشش در لیگ برتر و لیگ قهرمانان‌ آسیاخوب بسته نشد که ورود هیات مدیره به مسائل فنی و برکناری علی دایی، یکی از بحرانی‌ترین فصول فوتبالی این تیم را رقم زد. کشتی علی دایی که به دلیل همین اختلاف نظرها در نقل و انتقالات با از دست دادن ستارگان بزرگی چون سید جلال حسینی و محمدرضا خلعتبری و ناتوانی در جذب بازیکنان طراز اول، محرومیت پیام صادقیان و مصدومیت رضا نوروزی به گل نشست، با وجود رسانه‌ای کردن چندباره این شرایط در نهایت جایش را به یکی از جدی‌ترین منتقدانش یعنی حمید درخشان داد. کسی که به زعم حمیدرضا سیاسی، رئیس هیات مدیره باشگاه قــرار بود فرشته نجات تیم شود حالا پس از متحمل شدن نخستین باخت، او هم بتدریج حرف‌های سلف خویش را تکرار می‌کند: دستمان خالی است !

در شرایطی که حمیدرضا سیاسی پس از شکست پرسپولیس مقابل سپاهان از درخشان حمایت کرد اما باید دید در هفته‌های پیش رو این ارتباط کاری چگونه پیش خواهد رفت. اما در حالی که قرار بود سرخپوشان برای تجدید قوا در فاصله تعطیلات کنونی لیگ اردوی چند روزه‌ای را در ترکیه برپا کنند اما این اردو به دلیل آنچه سرمای هوای ترکیه عنوان شده لغو شد و طبق اعلام قبلی قرار است پرسپولیس از امروز در جزیره کیش یک اردوی تدارکاتی برپا کند؛ تیمی که در یکی از معدود مقاطع تاریخی خود حتی یک بازیکن ملی پوش نیز ندارد. حمید درخشان دیروز با تاکید بر این‌که به کادر فنی تیم ملی ثابت خواهد کرد تیم کنونی پرسپولیس بازیکنان توانمندی جهت ملی‌پوش شدن دارد، در واکنش به انتقاد برخی پیشکسوتان که بازی تدافعی سرخ‌ها مقابل سپاهان را به باد انتقاد گرفته بودند، گفت:کاری به دوستان ندارم که چه می‌خواهند بگویند. آنها باید بضاعت تیم ما را هم نگاه کنند. همان طور که گفتم ما 50 درصد از تیم‌مان را به دلیل مصدومیت و محرومیت در اختیار نداشتیم و در طول بازی هم نمی‌توانستیم تعویض دیگری داشته باشیم. فوتبال باید برابر باشد تا ما بتوانیم از هر دو تیم توقع برد داشته باشیم اما قدرت ما و سپاهان در آن روز برابر نبود و تیم حریف از داشته‌هایش نهایت استفاده را کرد.

درخشان در ارزیابی عملکرد چهار هفته‌ای خود در پرسپولیس به ایـــسنا گفت: صددرصد راضی هستم چون روند تیم ما رو به رشد بوده و شک نکنید که تیم ما خیلی بهتر از این خواهد شد و چه در دفاع و چه در حمله قدرتمندتر می‌شویم.

سیاسی دست به عصاست

اما در شرایطی که سرمربی سرخ‌ها بر جذب بازیکن خارجی در نیم فصل تاکید کرد، حمیدرضا سیاسی رئیس هیــــات مدیره باشگاه در این باره تاکید کرد: ما از بازیکنان خارجی به اندازه کافی در فیفا پرونده داریم. این اتفاق هم به دلیل شناخت‌ نادرست از بازیکنان و مدیر برنامه‌هایی ایجاد شده که دنبال مسائل دیگری بوده‌اند. به همین دلیل ما دیگر نمی‌خواهیم این اتفاقات را تکرار کنیم. باید با حوصله بازیکنان خارجی را انتخاب کنیم. اگر بازیکن خارجی هم نداشته باشیم حداقل این است که مشکلات فیفا را هم نداریم. اگر دقت بیشتری باشد بدون شک مشکلات کمتر خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها