کواچ: کار والیبال در اینچئون راحت نیست

تیم ملی والیبال ایران صبح روز گذشته وارد دهکده بازی‌های آسیایی اینچئون شد و فردا مسابقات خود را در این بازی‌ها آغاز می‌کند.
کد خبر: ۷۲۰۶۲۰

به گزارش سایت فدراسیون والیبال، اسلوبودان کواچ، سرمربی تیم ملی والیبال ایران پیش از آغاز رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی در اینچئون گفت: «تیم ایران کار راحتی در بازی‌های آسیایی ندارد و پیش‌بینی نتیجه تیم ما سخت است. خیلی سخت است بعد از قهرمانی جهان که تیم یک روز در میان بازی‌های سخت داشت، از نظر ذهنی و جسمی بازیکنان را برای اینچئون آماده کنیم، اما تیم من حالا آماده رقابت با هر تیمی است. کواچ مقام ششمی تیم ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان را فوق‌العاده دانست و تصریح کرد: «می‌توانستیم نتیجه بهتر از این هم بگیریم، اما فراموش نکنید که باید قدم به قدم جلو برویم. یادمان نرود ایران برای اولین بار تا دور سوم رقابت‌های قهرمانی جهان با مسابقات فشرده و کیفیت بازی بالا آمد.

باید نگاهی به تیم‌های دیگر داشته باشیم. ما همه تلاشمان را کردیم. فکر نمی‌کنم بد بازی کرده باشیم. آخرین دوره، ایران نوزدهم دنیا بود، اما حالا ششم شد. همین صعود 13پله‌ای نشان می‌دهد والیبال ایران به چه سطحی رسیده است، البته قبول دارم می‌توانستیم جزو چهار تیم اول باشیم، اما یک‌سری اشکالات اجازه نداد.» ‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها