بسکتبال آسیا همچنان بدون شگفتی

آسیایی‌های رقابت‌های جهانی بسکتبال غیر از ایران، در حد توان خود ظاهر شدند. توانمندی‌های بسکتبال ایران بیش از آنچه در بازی‌های اسپانیا به نمایش درآمد، است؛ اما متاسفانه طی این سال‌ها ظرفیت‌های بسکتبال ایران دست‌‌نخورده مانده است. نداشتن برنامه‌ریزی مناسب در مسیر دو جام جهانی ترکیه و اسپانیا کار دست ایران داد تا جایی که نتوانستیم با چهار سال زمان برای ساختن تیمی با همه ظرفیت‌های بسکتبال ایران، به دور دوم برسیم و در نهایت رتبه بیست و یکم را از آن خود کردیم. هر چند در رده‌بندی دوم، فیبا رتبه ایران را بیستم اعلام کرد، اما بسکتبال ایران نباید با این عناوین در بین 24 تیم راضی باشد.
کد خبر: ۷۲۰۰۶۶

تیم فیلیپین با تغییر ملیت بازیکن آمریکایی نتایج خوبی گرفت و برابر آرژانتین و کرواسی ایستاده باخت.این تیم مانند ایران با یک برد در مکان‌های پایین جدول رده‌بندی قرار گرفت. کره‌ای‌ها بدون برد به کار خود خاتمه دادند تا به این ترتیب فاصله بسکتبال آسیا با قاره‌های دیگر نشان داده شود. از اروپا، تیم‌های صربستان و فرانسه با عناوین دوم وسوم جایگاه اروپایی‌ها را بعد از قهرمانی آمریکا در جام هفدهم محکم کردند.فرانسه، قهرمان اروپا در غیاب تونی پارکر به اولین برنز جهانی خود رسید.

صرب‌ها که مدتی است دست به تغییرات کلی در ترکیب تیم خود زدند، نایب قهرمانی جهان را جشن گرفتند. اروپایی‌های دیگر مانند لیتوانی، اسلوونی و ترکیه نیز در این دوره، تیم‌های قابل احترامی بودند چون توانستند همراه اسپانیا در جمع هشت تیم برتر بازی‌ها قرار گیرند. برای اروپایی‌های با انگیزه‌تر، پایداری و اراده در رسیدن به سطح ثبات اهمیت زیادی دارد و آنها همواره در پی حفظ موقعیت جهانی خود هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها