«چند مترمکعب عشق» به اسکار معرفی شد

فیلم «چند مترمکعب عشق» ساخته جمشید محمودی به عنوان نماینده سینمای افغانستان در بخش بهترین فیلم خارجی هشتاد و هفتمین دوره جوایز سینمایی اسکار معرفی شد.
کد خبر: ۷۱۶۲۳۲

اتحادیه سینماگران افغانستان که دو فیلم را برای گزینش و معرفی به اسکار 2015 نامزد کرده بود، در نهایت فیلم «چند متر مکعب عشق» ساخته جمشید محمودی را در رقابت با فیلم «مردی در آرزوی زن پنجم» به کارگردانی صدیق عابدی با بیشترین امتیاز برای معرفی به کمیته اسکار انتخاب شد.

فیلم ۹۰ دقیقه‌ای «چند مترمکعب عشق» محصول مشترک افغانستان و ایران سال گذشته در جشنواره فیلم‌فجر در ده بخش نامزد شد و برنده دو سیمرغ بلورین شد.

در همین باره کارگردان فیلم سینمایی «چند مترمکعب عشق» درباره دلایل معرفی این محصول مشترک ایران و افغانستان در این رقابت جهانی به مهر توضیحاتی داد و گفت: این فیلم محصول مشترک ایران و افغانستان است و همان‌طور که در ایران پروانه ساخت دریافت کرد در افغانستان نیز تمام روند دریافت مجوز ساخت را دریافت کرد و این روزها در افغانستان روی پرده رفته است.

او در پاسخ به این که چرا این فیلم سینمایی به عنوان نماینده افغانستان در اسکار حضور دارد، توضیح داد: «چند مترمکعب عشق» در ایران پروانه ویدئویی داشت و این به آن معنا بود که اگر فرصتی برای نمایش عمومی این فیلم سینمایی به وجود آید فقط در نیمه‌دوم سال است. با توجه به قوانین اسکار، فیلم معرفی شده باید تا دهم مهر در سینماها اکران شده باشد، پس ما به این نتیجه رسیدیم که هیچ فرصتی برای اکران این فیلم سینمایی در ایران نداریم.

محمودی بیان کرد: همین مساله سبب شد تا شرایطی را فراهم کنیم تا این فیلم سینمایی در افغانستان اکران شود و «چند مترمکعب عشق» به عنوان نماینده افغانستان در اسکار 2015 حضور داشته باشد.

این فیلم عاشقانه، داستان زندگی دختری افغان با پسری ایرانی را در سال‌های مهاجرت افغان‌ها به ایران روایت می‌کند؛ ماجرای عشق غم‌انگیز صابر و مارونا در یکی از کارگاه‌هایی که تعدادی از مهاجران افغان در ایران در شرایطی دشوار مشغول کار و زندگی غیرقانونی‌اند.

در این فیلم سینمایی بازیگرانی چون ساعد سهیلی، نادر فلاح، حسیبا ابراهیمی و مسعود میرطاهری حضور دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها