
مدیر منطقه سه عملیات سازمان آتش نشانی مشهد گفت: این حادثه ساعت 11 و 30 دقیقه به ستاد فرماندهی اعلام شد و بلافاصله 45 آتش نشان از پنج ایستگاه به همراه 15 خودرو به محل اعزام شدند.
ابوالفضل تیموری افزود: در این حادثه یک ساختمان مسکونی دوطبقه به علت نامعلومی منفجر و بر اثر شدت این انفجار یکی از واحدهای مسکونی مجاور نیز 100 درصد تخریب شد.
وی با اشاره به تخریب 30 درصدی یک واحد مسکونی دیگر گفت: همچنین شیشه های 10 واحد مسکونی مجاور بر اثر شدت انفجار فرو ریخت.
مدیر منطقه سه عملیات سازمان آتش نشانی مشهد افزود: به محض رسیدن آتش نشانان عملیات آواربرداری و امن کردن محل آغاز شد و در لحظات اولیه یک جوان 25 ساله از زیر آوار نجات پیدا کرد.
وی با بیان این که هنوز آماری از زیر آوارماندگان احتمالی در دست نیست، گفت: عملیات آواربرداری تا بعدازظهر ادامه خواهد داشت.

تیموری افزود: علت حادثه در دست بررسی است و از این رو تعداد قطعی مصدومین و خسارت های ناشی از این انفجار پس از بررسی اعلام می شود.(ایرنا)








مروری بر فهرست مهمترین فیلمهای تابستان ۲۰۲۶ هالیوود
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک