پسر معتاد نصیحت‌های مادر را برنتابید

جوان معتاد به قرص ترامادول وقتی با نصیحت‌های مادر و برادر بزرگش روبه‌رو شد، با چاقو به آنها حمله کرد و مادرش را کشت.
کد خبر: ۷۰۸۸۹۱

به گزارش جام‌جم، در پی تماس مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اردبیل مبنی بر درگیری در یک خانه مسکونی، ماموران با عزیمت به محل، تحقیق در این زمینه را آغاز کردند.

در تحقیقات اولیه معلوم شد، یکی از فرزندان خانواده که به قرص ترامادول اعتیاد پیدا کرده، پس از روبه‌رو شدن با نصیحت‌های برادر بزرگ‌تر و مادرش با چاقو آنها را مورد حمله قرارداده و از محل متواری شده است.

با انتقال مجروحان حادثه به بیمارستان، ساعتی بعد زن میانسال به‌دلیل شدت جراحات جان باخت.

با گزارش قتل به بازپرس دادسرای اردبیل، دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی صادر شد و پرونده در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.چند ساعت پس از این جنایت هنگامی که جوان متهم به قتل در بیمارستان حضور یافته بود، از سوی ماموران انتظامی مستقر در بیمارستان دستگیر شد.

متهم در تحقیقات اعتراف کرد: از مدتی پیش به قرص ترامادول اعتیاد شدیدی پیدا کرده بودم وسرانجام روز حادثه پس از نصیحت‌های مادر و بردارم عصبانی شده و به آنها حمله کردم و ناخواسته مادرم را کشتم.بنا بر این گزارش، حال برادر متهم رو به بهبود است. با اعتراف متهم، وی با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد تا در این ارتباط حکم قانونی صادر شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها