مرد 56 ساله، تصاویر غیراخلاقی منتشر می‌کرد

فرمانده انتظامی شاهرود از دستگیری مرد پنجاه و شش ساله‌ای که از دو سال پیش تصاویر غیراخلاقی در اینترنت منتشر می‌کرد، خبر داد.
کد خبر: ۷۰۶۲۳۷

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی نیروی انتظامی استان سمنان، سرهنگ رحمت‌الله طاهری با اشاره به این خبر افزود: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت شاهرود از انتشار تصاویر غیراخلاقی و ضد فرهنگی توسط فردی ناشناس در فضای مجازی اطلاع یافتند.

وی افزود: ماموران پلیس با تحقیقات مقدماتی دریافتند متهم با پست الکترونیکی در چت‌روم با افراد مختلف ارتباط برقرار می‌کند. طاهری از شناسایی مالک ایمیل خبر داد و گفت: با هماهنگی قضایی و شناسایی، متهم پنجاه و شش ساله دستگیر و با انتقال به پلیس فتا به جرمش اعتراف کرد.

متهم گفت: خود را بازیگر سینما و تئاتر معرفی و با جلب اعتماد مخاطبان مدت دو سال اقدام به انتشار تصاویر و مطالب غیراخلاقی در سایت خود می‌کرده است.

طاهری با اشاره به تکمیل پرونده و ارسال آن به دادسرای شاهرود گفت: متهم با صدور قرار قانونی و وثیقه میلیاردی روانه زندان شد.فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود با هشدار به شهروندان و بویژه جوانان و نوجوانان توصیه کرد: تکنولوژی و اینترنت همان‌طور که فرصت‌ها و مزایای فراوانی دارد، آسیب‌ها و انحرافات متعددی نیز دارد که باید مراقب بود تا در دام افراد شیاد گرفتار نشوید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها