
سرگرد رضا قاسمی در گفتگو با پایگاه خبری پلیس در تشریح جزییات این خبر، اظهارداشت: طی گزارش تعدادی از کسبه محدوده کیانشهر مبنی بر توزیع اسکناس های جعلی 10 و 5 هزار تومانی، رسیدگی به این پرونده در دستور کار تیم مجربی از ماموران کلانتری 158 قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق شدند مخفیگاه جاعل اسکناس به نام "هادی" 48 ساله را در محدوده شرق تهران شناسایی کنند.
این مقام انتظامی ادامه داد: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضایی، طی یک عملیات ضربتی، وی را حین خروج از مخفیگاهش دستگیر کنند؛ در بازرسی از محل، مبلغ 19میلیون و 435 هزار تومان اسکناسهای جعلی 10 هزار و 5 هزار تومانی کشف شد.
رییس کلانتری 158 کیانشهر در خاتمه گفت: متهم در تحقیقات پلیسی خود را اکبر و دارای سابقه کیفری در خصوص صدور چک بلامحل در سال 72 معرفی و همچنین توزیع اسکناس جعلی در سطح پایتخت اعتراف کرد؛ تحقیقات در این زمینه از سوی پلیس ادامه دارد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد