جام جم سرا: محققان در دانشکده پزشکی «سان دیگو» دانشگاه کالیفرنیا، دریافتند که قسمت تند فلفل قرمز یا کپسایسین (Capsaicin) دارای فواید بیشماری برای سلامتی است.
این ماده، دیواره بافت روده که خطر ابتلا به تومورهای کولورکتال را دارد، تحریک میکند و در آن منجر به یک واکنش میشود. با خوردن فلفل قرمز، گیرندههای موجود در پوشش روده که به «تی.آر.پی.وی۱» موسوم است، تحریک میشوند. تحریک این گیرندهها منجر به تحریک سلولهای دیگر با عنوان «ای.جی.اف.آر» میشود و در نهایت سلولهای جدیدی در روده تولید میشوند که از رشد سلولهای غیر طبیعی ممانعت به عمل میآید.
به گفته محققان، مصرف زیاد ترکیبات «تی.آر.پی.وی۱» مانند کپسایسین احتمالا از کاهش سوخت و ساز جلوگیری می کند و منجر به افزایش طول عمر انسان میشود.
به گزارش جام جم سرا، در تحقیقات قبلی، محققان دریافتند که فلفل تند به طور قابل توجهی در افزایش سلامت قلب، کاهش فشار خون بالا و کلسترول نیز تأثیر دارد. همچنین بر اساس مطالعات قبلی از مزایای دیگر کپسایسین، به میتوان به اثر ضد درد آن اشاره کرد.(افکار)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد