جام جم سرا: محققان در دانشکده پزشکی «سان دیگو» دانشگاه کالیفرنیا، دریافتند که قسمت تند فلفل قرمز یا کپسایسین (Capsaicin) دارای فواید بیشماری برای سلامتی است.
این ماده، دیواره بافت روده که خطر ابتلا به تومورهای کولورکتال را دارد، تحریک میکند و در آن منجر به یک واکنش میشود. با خوردن فلفل قرمز، گیرندههای موجود در پوشش روده که به «تی.آر.پی.وی۱» موسوم است، تحریک میشوند. تحریک این گیرندهها منجر به تحریک سلولهای دیگر با عنوان «ای.جی.اف.آر» میشود و در نهایت سلولهای جدیدی در روده تولید میشوند که از رشد سلولهای غیر طبیعی ممانعت به عمل میآید.
به گفته محققان، مصرف زیاد ترکیبات «تی.آر.پی.وی۱» مانند کپسایسین احتمالا از کاهش سوخت و ساز جلوگیری می کند و منجر به افزایش طول عمر انسان میشود.
به گزارش جام جم سرا، در تحقیقات قبلی، محققان دریافتند که فلفل تند به طور قابل توجهی در افزایش سلامت قلب، کاهش فشار خون بالا و کلسترول نیز تأثیر دارد. همچنین بر اساس مطالعات قبلی از مزایای دیگر کپسایسین، به میتوان به اثر ضد درد آن اشاره کرد.(افکار)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد