اپل و آی.بی.ام؛ دشمنان دیروز، دوستان امروز

دو شرکت اپل و IBM توافق همکاری‌ای را امضا کردند که به موجب آن اپلیکیشن‌های تجاری جدیدی برای iOS عرضه خواهد شد. با این شراکت آنها قصد دارند از توانایی‌های خود برای بازار نیازهای دیجیتالی سازمان‌ها استفاده کنند.
کد خبر: ۷۰۰۰۶۶

حتما برای شما هم سوال پیش آمده که چه عاملی این دو شرکت را که روزگاری سایه یکدیگر را با تیر می‌زدند، کنار هم قرار داده است؟ اپل شرکتی بانفوذ و پردرآمد است که مانند بسیاری از سازندگان تبلت‌ها با کاهش ۱۶ درصدی فروش آیپد در سه ماه گذشته روبه‌رو شده است. بنابراین طبیعی است راهی برای بالا بردن فروش آیپد پیدا کند و چه راهی بهتر از نشانه گرفتن مشتری‌های جدید؟

آی.بی.ام نیز که زمانی به بیگ‌بلو شهرت داشت، یکی از قدیمی‌ترین شرکت‌های فناوری است که با ساخت پی‌سی کار خود را آغاز کرد. این شرکت از نظر مادی و اعتباری جایگاهی غیرقابل انکار دارد و فعالیت خود را به خدمات نرم‌افزاری، تحلیل داده‌های بزرگ، برنامه‌ریزی و مشاوره گسترش داده است. اما سال‌های اخیر بخش سخت‌افزار آی.بی.ام چندان سودآور گزارش نشده است و به همین دلیل این شرکت سال گذشته سرورهای x86 خود را در ازای 3‌/‌2 میلیارد دلار به لنوو فروخت. بنابراین آی.بی.ام نیز نیاز دارد محبوبیت خود را میان مشتریان تجاری حفظ کند، پس بهتر است با توجه به گسترش استفاده از ابزارهای قابل حمل، او نیز خدمات خود را به این پلتفرم‌ها منتقل کند. توافق‌نامه برد ـ برد این دو شرکت، کار را برای بلک‌بری که پیش‌تر وارد این حوزه شده بود، سخت می‌کند و رقیبانی مانند گوگل، مایکروسافت و سامسونگ را به تکاپو می‌اندازد. براساس این توافق آی.بی.ام تخصص خود در آنالیز اطلاعات را به اکوسیستم دستگاه‌های همراه اپل می‌آورد. اولین اپلیکیشن تجاری آی.بی.ام برای آی.او.اس نیز پاییز عرضه می‌شود. این خدمات که MobileFirst نامیده می‌شوند، سال ۲۰۱۵ تحولات بزرگی در اپلیکیشن‌های تجاری آیپد و آیفون ایجاد خواهند کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها