سامانه ابداعی این مبتکران بستنی را به شکلهای دلخواه چاپ و سپس آن را با نیتروژن مایع منجمد میکند.
نوعی سیستم، در این سامانه، نیتروژن مایع را روی بستنی که تازه قالب شده افشانه میکند.
در واقع، برای اطمینان از این که بستنی قالبگیری شده دارای مشخصههای باثباتی است، دانشجویان «ام آی تی» خط انتقال مخلوط سرمازا را به صورت یک دایره، خمیده کردند تا این خط حول سامانه خارجکننده بستنی حرکت کرده و نیتروژن مایع را در اطراف آن چاپی افشانه کند.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
محمدرضا یوسفی، نویسنده ادبیات کودکونوجوان در گفتوگو با «جامجم»