به گزارش روابط عمومی مپنا، قرارداد طرح برقیسازی خطآهن تهران ـ مشهد به امضای مدیرعامل مپنا، مدیرعامل راهآهن و مدیران عامل دو شرکت CMC و SUPOWER از چین رسید.
مدیرعامل مپنا در این خصوص اظهار کرد: همه مقدمات برای اقدامات قانونی که باید توسط شرکت راهآهن انجام گیرد، فراهم است و در ادامه مسیر، طرفین اقدامات لازم از سوی خود را برای تامین مالی، تجهیز و اخذ مجوزهای قانونی لازم از مراجع مربوط صورت خواهند داد.
عباس علیآبادی افزود: این قرارداد به صورت (EPCF مهندسی، تامین تجهیزات، اجرا و تامین مالی) منعقد شده و تامین مالی قرارداد از سوی طرف خارجی انجام خواهد شد.
وی تامین مالی شدن این طرح عظیم را که از سوی چین صورت میگیرد، در نوع خود مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: گروه مپنا متعهد است هر میزان که میسر است از ظرفیت شرکتهای ایرانی بیش از پیش بهرهبرداری کند و شرکت CMC چین تعهدات مناسبی در این طرح متقبل شده است.
محسن پورسیدآقایی مدیرعامل راهآهن نیز در این باره اظهار کرد: با برقیسازی مسیر تهران ـ مشهد، صرفهجویی خوبی در مصرف سوخت پدید خواهد آمد، همچنین با بهرهبرداری از این طرح، قطارهای برقی تهران ـ مشهد با سرعت 200 کیلومتر بر ساعت این مسیر را شش ساعته طی خواهند کرد و ظرفیت مسیر هم به 32 میلیون نفر در سال افزایش خواهد یافت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم