مناسبت روز

صدای ما را از رادیو ورزش می‌شنوید

یک کمی پیچ رادیو رو بچرخون. موجش تنظیم نیست. ایراد از فرستنده است . از بچگی جملاتی نظیر اینها را بارها شنیده‌ایم. چله تابستان پدرهای سنتی با عرقگیر و ظرف هندوانه شیرین، گوششان به رادیو بود تا اخبار گوش کنند و اگر تا پایان خبر خوابشان نمی‌برد، چند قطعه موسیقی هم گوش می‌کردند. رادیو با مردم از سال‌ها پیش مانوس شد. بگذریم اکنون برای مخاطبان با هر سلیقه‌ای چند شبکه رادیویی راه افتاده که دادن اطلاعات و اخبار تخصصی را به هر‌قشر و گروهی آسان کرده است مانند شبکه رادیویی ورزش.
کد خبر: ۶۹۰۱۲۵

رادیو ورزش به مسائل ورزشی می‌پردازد و به عنوان رسانه تخصصی به طور کاربردی به مقوله ورزش اختصاص دارد. دیروز این شبکه کیک تولد شانزده سالگی خود را برید. 16 سال از زمانی که شبکه ورزش هر سال مخاطبان بسیاری را جذب و علاوه بر رسالت سرگرم‌کنندگی و دادن اطلاعات، در حوزه‌های علم ورزش کمک شایانی به گروه‌های متعدد ورزش کرده، گذشته است و این رسانه جایگاه خوبی برای خود دست و پا کرده است. به طوری که این شبکه را کاپیتان رسانه‌های ورزشی می‌نامند. در شرایط کنونی مردم علاقه‌مند به ورزش از شبکه ورزش استقبال می‌کنند و این شبکه مورد وثوق مسئولان ورزشی کشور و ورزشکاران است.

آنچه در رادیو ویژگی کلی به‌شمار می‌آید در شبکه رادیویی ورزش نیز کاملا پیداست. گزارشگران خبره رشته‌های مختلف در رویدادهای گوناگون سعی در تصویرسازی ذهنی از آنچه در رویداد ورزشی می‌گذرد، دارند تا به این ترتیب ویژگی تخیل‌آمیزی رادیو برای مخاطب حفظ شود. از آنجا که رادیو، فقط دارای صداست، شنونده اطلاعات دیداری ضبط شده در ذهن را، خود برای خود باز می‌آفریند. نداشتن تصویر یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های رادیوست که در ذهن مخاطب تصاویر تازه‌ای خلق می‌کند. مسابقه‌های ورزشی با اطلاعات مناسبی که داده می‌شود، شنونده را در موقعیت قرار می‌دهد، به طوری که شنونده خود را در میان سر و صدای تماشاگران یا یکی از اعضای تیم می‌بیند.

با گستردگی ورزش در زندگی روزمره، رادیو ورزش نیز برای سوق دادن گروه‌های مختلف مردم به ورزش رسالت مهمی دارد، به همین دلیل شبکه رادیویی ورزش در حوزه ورزش‌های همگانی ورود کرده و برنامه‌هایی در همین ارتباط دارد از جمله معرفی بازی‌های بومی و سنتی که می‌تواند با آموزش یا یادآوری این بازی‌ها لحظات شادی را برای خانواده‌ها به وجود آورد. در شانزدهمین سال تاسیس رادیو ورزش به همکاران رسانه‌ای مان در این شبکه خسته نباشید می‌گوییم و امیدواریم همچنان در راه پویایی و اعتلای ورزش ایران تلاش کنند.

محمد رضاپور / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها