
به گزارش سایت جام جم ورزشی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، هاشم بیک زاده در نشست خبری پیش از بازی تیم ملی فوتبال ایران مقابل آرژانتین گفت: ابتدا از کروش تشکر میکنم که با وجود مصدومیت من را به برزیل آورد تا با بدنسازی در کمپ به آمادگی برسم. به آمادگی کامل رسیده ام و بازی کردن یا نکردنم بستگی به تصمیم سرمربی تیم دارد. چه یک دقیقه، چه نود دقیقه و یا اگر اصلا بازی نکنم از صمیم قلب میخواهم که تیم ملی نتیجه خوبی بگیرد.
وی درباره این که از وقتی قرعه به نام ایران و آرژانتین درآمده از او به عنوان کسی که باید مسی را مهار کند نام می برند،گفت: این یک فرصت طلایی است که برابر تیم بزرگی مانند آرژانتین بازی کند و شاید کمتر کسی از ما توقع برد داشته باشد. این مساله کار ما را راحت میکند و تمرکزمان بالا میرود. ما آرامش زیادی داریم و با شنیدن صحبتهای کروش به وظایفمان عمل میکنیم. نتیجه دست خداست. بدون شک برگ برنده ما ایرانیانی هستند که قلبشان با ما و دعایشان پشت سر ماست. کیروش هم به عنوان مربی بزرگ برگ برنده دیگری است.
وی درپایان درباره دیدار برابر آرژانتین گفت: این بازی است که همیشه منتظرش بودیم. بازیکنان فرصت بازی با آرژانتین را با دنیا عوض نخواهند کرد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی جام جم آنلاین با حجتالاسلام دکتر قاسم خانجانی بررسی شد