4 نقشه بلایای طبیعی کشور تهیه می‌شود

معاون سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور گفت: امسال چهار برگ نقشه مناطق پرخطر در مقیاس یک میلیونیم برای کل کشور تهیه خواهد شد.
کد خبر: ۶۷۷۶۴۱

به گزارش ایرنا، جلیل قلمقاش از لرزه‌خیزی همراه با اطلاعات کامل و به روز گسل‌های فعال، نقشه پهنه‌بندی خطر سیلاب، نقشه پهنه‌بندی خطر زمین لغزش و همچنین نقشه پهنه‌بندی خطر فرونشست زمین به عنوان مشخصه این نقشه‌ها یاد کرد.

وی افزود: تاکنون نقشه‌ مناسبی برای معرفی انواع بلایای طبیعی در بخش‌های مختلف کشور وجود نداشت و این سازمان به منظور پهنه‌بندی مناطق مختلف کشور، تصمیم به تهیه این نقشه‌ها گرفت.

وی تصریح کرد: مسئولان استانی و محلی برای شناسایی، برنامه‌ریزی و تصمیم گیری به نقشه‌های پایه نیاز دارند؛ بنابراین شناخت کافی از کانون‌های خطر در مناطق مختلف، موجب می‌شود طرح‌های عمرانی با آگاهی دقیق به مورد اجرا گذاشته شود.معاون سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور گفت: ایران در منطقه‌ای حادثه‌خیز قرار دارد و با پهنه‌بندی کشور و تهیه نقشه‌های ملی بلایای طبیعی موجب می‌شود مناطق پرخطر نسبت به دیگر نقاط مورد توجه قرار گیرد.

قلمقاش تاکید کرد: سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور برنامه مطالعاتی آینده خود را روی مناطق پرخطر متمرکز خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها