
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا آرد را الک میکنیم و در ظرفی میریزیم سپس شکر و بکینگ پودر و خمیر مایه را اضافه میکنیم.
همه مواد جامد را حسابی مخلوط میکنیم.
وسط ظرف را گود میکنیم و تخم مرغ را میشکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.
حالا نوبت آب و روغن است که اضافه کنیم و در انتها عصاره پرتقال را اضافه میکنیم که طعم بسیار مطلوبی به کیک میدهد.
بیشتر بخوانید : برای آموزش شیرینی پیراشکی خانگی کلیک کنید.
فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس قالب را چرب کرده و مواد کیک را در آن میریزیم.
قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا کیک کاملا پخته شود. البته در این مدت میتوانید با فرو کردن خلال دندان در کیک از پخته شدن آن مطمئن شوید. اگر چیزی به کیک نچسبید کیک پخته شده است.
در آخر گریل را به مدت ۵ دقیقه روشن میکنیم تا پخت کیک کامل شود. (مامان اینا)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
تپش از ارتکاب جرائم خشن ازسوی اتباع غیرمجاز گزارش میدهد
عضو هیات رئیسه مجلس در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگوی «جامجم» با احسان جانمی، کارگردان حاضر در فجر چهل و یکم بررسی شد
روایت مسعود طیبی از اجرای نمایش «افلیا» در چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر
گفتوگوی «جامجم» با دبیر کل جشنواره هنرهای تجسمی فجر