jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۶۷۶۴۰۲   ۰۱ خرداد ۱۳۹۳  |  ۱۱:۱۸

مواد لازم- آرد قنادی: دو پیمانه|شکر: یک پیمانه|بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری|خمیر مایه فوری: نصف قاشق چای خوری|عصاره پرتقال: یک قاشق چای خوری (می‌توانیم از وانیل هم به عنوان طعم دهنده استفاده کنیم)|روغن: نصف پیمانه|آب یا شیر: ۳/۴ پیمانه|تخم مرغ: یک عدد.

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا آرد را الک می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم سپس شکر و بکینگ پودر و خمیر مایه را اضافه می‌کنیم.
همه مواد جامد را حسابی مخلوط می‌کنیم.
وسط ظرف را گود می‌کنیم و تخم مرغ را می‌شکنیم و با مواد مخلوط می‌کنیم.
حالا نوبت آب و روغن است که اضافه کنیم و در انتها عصاره پرتقال را اضافه می‌کنیم که طعم بسیار مطلوبی به کیک می‌دهد.

بیشتر بخوانید : برای آموزش شیرینی پیراشکی خانگی کلیک کنید.
فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس قالب را چرب کرده و مواد کیک را در آن می‌ریزیم.
قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا کیک کاملا پخته شود. البته در این مدت می‌توانید با فرو کردن خلال دندان در کیک از پخته شدن آن مطمئن شوید. اگر چیزی به کیک نچسبید کیک پخته شده است.
در آخر گریل را به مدت ۵ دقیقه روشن می‌کنیم تا پخت کیک کامل شود. (مامان اینا)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایامیشود با مایكروویو بپزیم
Singapore
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۷
ایا میشود با مایكروویو بپزیم
۰
۰

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها