حیدری: کشتی آزاد ایران، آسیا را رد کرده است

نایب رئیس فدراسیون کشتی گفت: توقع داشتیم در رقابت‌های قهرمانی آسیا با اقتدار به قهرمانی کشتی آزاد برسیم.
کد خبر: ۶۶۸۲۴۷

علیرضا حیدری درباره نتیجه به‌دست آمده در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا در آستانه قزاقستان، اظهار کرد: خو‌شبختا‌نه در شرایط بسیار خوبی قهرمان آسیا شدیم. ما توقع چنین نتیجه‌ای و حتی گرفتن شش طلا را داشتیم. این نتیجه‌ نشان می‌دهد که ما سطح آسیا را رد ‌کرده‌ایم و این قاره برای کشتی ایران کوچک است. بی‌شک با توجه به سرمایه‌های خوبی که در سطح کشور از آن برخورداریم باید به نقطه‌ای برسیم که تیم اول ما در جهانی شرکت کند و تیم دوم به مسابقه‌های قهرمانی آسیا اعزام شود.

او با اشاره به پرواز سخت ایران به قزاقستان افزود: ما در مسیر رفت مشکل داشتیم و پرواز سختی را از سر گذراندیم. البته خو‌شبختا‌نه این مسائل تاثیری روی ملی‌پوشان نگذاشت و توانستند کشتی‌های خوبی بگیرند.

حیدری درباره کشتی‌های نمایندگان ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا به ایسنا گفت: ما از کشتی‌گیرانی مثل احمد محمدی توقع داشتیم که چنین نتیجه‌ای بگیرند، چون از قبل روی آنها برنامه‌ریزی شده بود.

جوکار و کمیل قاسمی هم کشتی‌های بسیار قابل قبولی گرفتند و از اسماعیل‌پور توقع می‌رفت که چنین نتیجه‌ای را بگیرد. البته حامد طالبی زرین‌کمر به خاطر شکستگی دست، ‌کمی مشکل داشت و باید درباره شکست مهران رضازاده نیز بررسی و آسیب‌شناسی صورت گیرد.

نایب رئیس فدراسیون کشتی در پاسخ به این پرسش که چرا رئیس و نایب رئیس فدراسیون در کنار تیم کشتی فرنگی در قزاقستان نماندند؟ اظهار کرد: بهتر بود که یکی از ما در قزاقستان می‌ماند، اما به خاطر تورنمنت روز جهانی کودک و حضور نماینده فیلا، من زودتر به تهران برگشتم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها