احتمال انحلال تشکیلات خودگردان فلسطین

منابع آگاه فلسطینی می‌گویند احتمالا محمود عباس بزودی از سمت خود استعفا داده و تشکیلات خودگران فلسطین را منحل خواهد کرد. این خبر از سوی منابع رسمی تائید یا رد نشده و فقط در حد حدس و گمان است.
کد خبر: ۶۶۵۱۱۱

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت شبکه خبری فلسطین الیوم، منابع آگاه فلسطینی گفته‌اند محمود عباس قصد دارد در چند روز آینده در نشست آینده شورای مرکزی سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) که قرار است اواخر ماه جاری میلادی برگزار شود استعفای خود را از ریاست تشکیلات خودگردان اعلام و این تشکیلات را منحل و آن را به یک دولت فلسطین تبدیل کند. همچنین قرار است محمود عباس زمان برگزاری انتخابات پارلمانی را اعلام کند.

منابع فلسطینی تأکید کردند پیش‌بینی می‌شود شورای مرکزی سازمان آزادیبخش فلسطین با استعفای عباس موافقت کرده و زمان انتخابات پارلمانی، ریاست‌جمهوری و شاید شورای ملی را تصویب کند. به گفته‌ منابع فلسطینی در صورت مخالفت با انحلال تشکیلات خودگردان فلسطین، عباس رئیس‌جمهور فلسطین خواهد ماند و پس از آن تصمیمات خود را که مهم‌ترین آن تشکیل کمیته عالی قانون اساسی فلسطین است، اعلام خواهد کرد.

در واکنش به این خبر و به گزارش سایت فلسطین الیوم، نفتالی بنت وزیر اقتصاد رژیم اسرائیل گفته است: اگر محمود عباس می‌خواهد استعفا کند بگذارید استعفا کند. ما مانع او نمی‌شویم. درحالی که مسلسل را به سمت سر ماگرفته نمی‌توانیم با او گفت‌وگو کنیم. بنت افزوده است: محمود عباس تشویق‌کننده تروریسم است، حالا آمده و می‌گوید می‌خواهد استعفا دهد. پس بگذارید استعفا کند!

گرچه هنوز ماهیت استعفای محمود عباس و طرح او برای آینده روشن نیست، اما یکی از اعضای سازمان آزادیبخش فلسطین با تائید این خبر می‌گوید به دلیل به بن بست رسیدن مذاکرات سازش ممکن است تشکیلات خودگردان منحل شود. به گزارش ایرنا، حنا عمیره عضو کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین روز شنبه به خبرگزاری فلسطینی معا گفت: سناریوهایی وجود دارد که ممکن است به انحلال تشکیلات خودگردان ختم شود.

وی افزود: آینده تشکیلات خودگردان مبهم است، زیرا هدف از تاسیس آن ایجاد شرایطی موقت برای تشکیل دولت فلسطین بود، بنابر این اگر تشکیلات خودگردان به ایجاد دولت منتهی نشود، همه چیز باید مورد بازبینی قرار گیرد.اظهارات عمیره پس از آن صورت گرفت که روزنامه صهیونیستی معاریو نیز از تهدید محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان مبنی بر کناره‌گیری از ریاست این تشکیلات خبر داد. وی همچنین از تشکیل جلسه‌ای مهم در شورای مرکزی سازمان آزادیبخش فلسطین در روز شنبه آینده خبر داد. وی افزود: در این جلسه که فقط با فاصله دو روز تا اتمام ضرب الاجل 9 ماهه مذاکرات با اسرائیل برگزار می‌شود، تصمیمی مهم و تعیین‌کننده اتخاذ خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها