سایت جام جم ورزشی - خصوصیسازی باشگاه پرسپولیس این روزها سوژه اصلی محافل است و حتی اعلام شده این مسئله تا تابستان حل خواهد شد.
صبح امروز افشین و امیرحسین پیروانی به وزارت ورزش رفتند و در جلسهای با خادم و سجادی معاونان وزارت ورزش شرکت کردند.
وزارت ورزش در تلاش است تا نظرات پیشکسوتان را در این باره جویا شود.
این در شرایطی است که به تازگی مشکلاتی برای خصوصیسازی این باشگاه پیش آمده و اگر پرسپولیس وارد فرابورس شود دو سال زمان میبرد تا به بخش خصوصی واگذار شود از طرف دیگر اسناد غیرمنقول و منقول در این باشگاه وجود ندارد و به جای سوددهی، این باشگاه زیانده خواهد بود.
قرار است مسئولان باشگاه پرسپولیس به زودی هیأت مدیره و مدیرعامل باشگاه را انتخاب و احتمال دارد پس از آن با نظر وزارت ورزش این باشگاه را به مدت چند سال به یک شرکت واگذار کنند.
پیشنهادهایی نیز به پیروانی درباره همکاری داده شده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد