هیچ دارویی نیمه اول سال گران نمی‌شود

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: هیچ دارویی نیمه اول سال گران نمی‌شود، در صورت ثبات نرخ ارز، داروهای وارداتی تا آخر سال هم تغییر قیمت ندارند و فقط ممکن است قیمت تعداد اندکی از داروهای داخلی در نیمه دوم سال اصلاح شود.
کد خبر: ۶۶۱۲۹۴

رسول دیناروند با تشریح سیاست‌های سازمان غذا و دارو در سال 93 در گفت‌وگو با فارس افزود: اواخر سال گذشته و ابتدای امسال دو اتفاق مهم افتاده است. یکی ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و دیگری ابلاغ سیاست‌های کلی سلامت کشور که از سوی رهبر معظم انقلاب برای همه دستگاه‌ها محور اصلی تمام برنامه‌ریزی‌هاست.

وی اظهار کرد: اجرای بخشی از این سیاست‌های ابلاغی به سازمان غذا و دارو مربوط می‌شود و حتماً این سازمان برنامه‌های خود را متناسب با این سیاست‌های کلان اجرا خواهد کرد. البته جهت حرکت و اقدامات سازمان غذا و دارو از گذشته نیز در همین مسیر بوده است، اما اکنون که به صورت شفاف این سیاست‌ها نهایی و ابلاغ شده است تمام اقدامات این سازمان در حوزه دارو، نظارت بر مواد غذایی، واکسن، مواد اولیه دارویی، فرآورده‌های بیوتکنولوژیک و بیولوژی و حوزه تجهیزات پزشکی بر همین اساس تنظیم و اجرا می‌شود.

دیناروند ادامه داد: مساله مهم دیگری که امسال مد نظر است، اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه‌هاست که از این محل اعتباراتی نیز به وزارت بهداشت و حوزه دارویی وارد می‌شود.

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: با استفاده از اعتبارات جدید هدفمندی یارانه‌ها در حوزه سلامت قطعاً امسال پرداخت از جیب مردم برای درمان و دارو هم در حوزه سرپایی و هم بستری کاهش محسوس خواهد داشت و این اقدام با همکاری نزدیک وزارت بهداشت و سازمان‌های بیمه‌گر انجام می‌شود.رئیس سازمان غذا و دارو درباره حمایت دولت از هزینه‌های دارویی بیماران نیز توضیح داد: سال گذشته با همکاری مشترک وزارت بهداشت و بیمه‌ها حدود 200 قلم دارو زیر چتر حمایتی دولت رفت و امسال این فهرست با همکاری بیمه‌ها و وزارت بهداشت مبسوط‌تر می‌شود و به 300 قلم می‌رسد.دیناروند درباره تغییر قیمت دارو در سال 93 نیز عنوان کرد: هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت دارو و گران شدن آن وجود ندارد. مطمئناً امسال جهش قیمتی را در حوزه دارو نخواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: قطعاً در نیمه اول امسال هیچ دارویی گران نمی‌شود، فقط ممکن است در مورد برخی داروهای تولید داخل که قیمت‌های قبلی برای تولیدکنندگان زیان‌ده باشد، در نیمه دوم سال افزایش قیمت اندکی لحاظ شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها